Peruspalvelut rapautuvat maaseudulla

Syrjäisten kuntien asukkaat ovat vaikeuksissa, kun esimerkiksi terveyspalvelut ja työvoimatoimistot pakenevat ulottumattomiin. Helsinki vaikuttaa Molokin kidalta, jonne kaikki uppoaa. Etusivu pohtii, miten maaseudun voisi pelastaa.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Isac Elliot: En ole ystävystynyt fanin kanssa

8.11.2014 klo 10:05 | Sofia Thurén | Lähde: YleX Himotuimmat | Kommentit (0)

Isac Elliot -ennakkokuuntelu - Kuva: Olli Halonen

Poppari Isac Elliot ei ole koskaan päässyt kehittämään suhdetta fanin kanssa ystävyydeksi. Laulaja ei pidä ajatusta kuitenkaan mahdottomana.

Laulaja Isac Elliot on ollut julkkis kahden vuoden ajan. Poppari sanoo osaavansa jo bongata ne tyypit, jotka hakeutuvat Elliotin seuraan pelkän kuuluisuuden vuoksi.

- Kun hengailen nuorien kanssa, huomaan sen heti, miksi joku viettää aikaa mun kanssa. Se on aina tylsää, jos se on kuuluisuus, mutta sellaista se on.

Elliot tapaa fanejaan usein muun muassa nimmarinjakotilaisuuksissa. Yleensä poppari ei kuitenkaan ehdi jäädä juttelemaan yksittäisten tyyppien kanssa pidemmäksi aikaa. Jokaisessa tapaamisessa aikaa on rajallisesti, jotta mahdollisimman moni pääsisi yhteiskuvaan laulajan kanssa. Tärkeintä tapaamisissa ovat nimmarit ja yhteiskuvat.

- Repparikuvia, voinko tulla sun syliin, voitko tulla mun syliin, kaikenlaista outoa ne keksii, Elliot kertoo.

Pyjamabileet Isac-puvussa

 Kuva: Instagram/Stockmann 

Joulukuussa 14 täyttävän pojan nimellä ja naamalla myydään monenlaisia fanituotteita. Ajatus siitä, että tuntemattomat ihmiset nukkuvat poski Isac Elliot -tyynyä vasten Isac lakanoissa ja Isac pyjamassa ei kummastuta laulajaa.

- Ei se ole yhtään outoa, se on vaan siistiä ja hauskaa. Nukkukaa vain rauhassa, poppari sanoo.

Näistä ja muista aiheista jutellaan Elliotin kanssa lisää lauantaina 8. marraskuuta YleX Himotuimmat -ohjelmassa klo 12!

Kommentointi

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä