Radiossa nyt

YleX Aamussa Ile ja Matti

Manantai on täällä taas!

Mitä tapahtui Tampereella? Lisäksi puhtaan maailman mageimmasta duunista, ranskalainen pikaruokakapina puhututtaa myös.

Jos on turistavaa, niin kerro mietteesi shoutboxissa ->
Studion puhelinnumero: 09-148 28 22 
Twitter / Instagram: #ylex #ylexaamu 

Katy Perry avasi oman levy-yhtiön – tässä on ensimmäinen kiinnitys

18.6.2014 klo 21:25 | Kaisa Kettunen | Lähde: US Magazine, The Hollywood Reporter | Kommentit (1)

Katy Perry pitkäaikainen unelma on viiimein toteutunut. Poppari perusti oman levy-yhtiön ja on nyt julkaissut sen ensimmäisen artistin.

Laulaja Katy Perryn oma levy-yhtiö Metamorphosis Music on avannut ovensa ja julkaissut ensimmäisen yhtiölle kiinnitetyn artistinsa. Perry kertoi twitterissä, että Metamorphosis Music -yhtiön esimmäinen kiinnitys on amerikkalainen pop-rock-artisti Ferras.

 Metamorphosis Music on artistin nykyisen levy-yhtiön, Capitol Recordsin, tytäryhtiö. Idea omasta levy-yhtiöstä on kytenyt Perryn mielessä jo vuodesta 2012. Laulaja kertoo jääneensä aikaisempien levy-yhtiöiden alaisena ilman rahoitusta juuri silloin, kun olisi tarvinnut sitä eniten.

- Aion yrittää välttää tilanteita, jotka riistävät artistilta mahdollisuuden kaupalliseen menestykseen. Mietin artistien kohdalla, miten haluaisin itseäni kohdeltavan, Perry kertoo The Hollywood Reporterin haastettalussa.

Vanha ystävä omille listoille

Katy Perry on itse kokenut hankalan alun musiikkialalla. Vaikka nykyinen levy-yhtiö Capitol Records on kohdellut artistia hyvin, on Perryllä silti ollut hieman eripuraa yhtiön johtoportaan kanssa. Huipulle noussut tähti kertoo haluavansa auttaa toiveikkaita artisteja urallaan oman levy-yhtiön kautta.

Perry ja hänen ensimmäinen kiinnityksensä Ferras ovat esittäneet ensimmäisen duettonsa South by Southwest -festareilla jo vuonna 2008. Artistien toinen duetto Legends Never Die julkaistiin Ferrasin uudella EP-levyllä Metamorphosis Musicin avauspäivänä.

- Ferras on mies, jolla on sanottavaa. Uskon, että hänestä tulee tärkeä artisti, Perry sanoo.

 

Asiasanat: levy-yhtiöt

Kommentointi

Kommentit (1)

Loistava uutinen. Popin Kuningatar on jälleen aikaansa edellä ja laittaa hyvän kiertämään. Maaliskuista konserttia odotellessa, upeaa että Katy otti Suomen osaksi World Touria. Se on valtava kunnianosoitus ottaen huomioon, että paljon otollisempi markkina-alue Aasia jätettiin kokonaan kalenterista.

>Anonyymi 18.06.2014, 23:18
Muualla Yle.fi:ssä