Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Kotimainen EDM-kokoonpano julkaisee levyn ja starttaa jenkkikiertueen

24.10.2014 klo 09:46, päivitetty klo 12:12 | YleX | Lähde: Universal Music | Kommentit (1)

Super8 & Tab julkaisee Unified-albumin digitaalisena 27. lokakuuta.

Kahden miehen EDM-kokoonpano Super8 & Tab julkaisee toisen albuminsa. Unified-nimiseltä albumilta on julkaistu singlet No Frontiers ja Let Go.

- Ideana oli tehdä levy, jota on miellyttävä kuunnella niin kotona, autossa, etkoilla ja jatkoilla, mutta niin, että biisit toimii originaali muodossa niin meidän kuin muidenkin DJ -seteissä. Ensimmäisten fiilisten perusteella tässä ollaan onnistuttu. Levyllä vierailee lisäksi liuta mahtavia artisteja, kertoo Super8.

Super8 (Miika) ja Tab (Janne) ovat olleet klubiskenessä mukana toistakymmentä vuotta. Heidän musiikkinsa on huomioinut maailmalla muun muassa Tiesto ja Armin van Buuren. Kaksikko on kiertänyt suuria festivaaleja ympäri maailman mukaan lukien ECD Las Vegas- ja Tomorrowland-festivaalit. Seuraavaksi kaksikko starttaa 13 keikan jenkkikiertueen.

- Lokakuun lopussa alkaa meidän tähän mennessä pisin jenkkikiertue. Rundataan ympäri Pohjois-Amerikkaa viiden viikon verran, ristiin rastiin. Lentomaileja tulee aika lailla, mutta on hienoa päästä soittamaan uutta albumia faneille muun muassa San Francisossa, Vancouverissa ja New Yorkissa, fiilistelee Tab tulevaa kiertuetta.

Super8 & Tab esiintyy perjantaina 24. lokakuuta Turussa YleXPop EDM -klubilla.

Katso alta, miten Super8 & Tab ja monet muut kotimaiset huippu-DJ:t esiintyivät Ministry of Sound -klubilla.

Asiasanat: EDM

Kommentointi

Kommentit (1)

Kyllä tämä levy on myös cd:nä saatavilla.

Mitäköhän EDM-sanalla tässä tarkoitetaan? Electronic dance music -yleensä. Vai tämän hetken vallitsevaa trendiä EDM, jota mmm. Tiesto tällä hetkellä edustaa ja moni muu listoilla soiva dancepop. Tätä genreä Super8 & Tab eivät taas puhtaastikaan edusta. Missä YleX:n toimittajan taustatyö ja asiantuntijuus?

>jussi 24.10.2014, 23:35
Muualla Yle.fi:ssä