Lily Allen YleX:lle: Levyni on ailahtelevainen, koska olin raskaana kun tein sitä

11.7.2014 klo 15:05 | Sofia Thurén | Lähde: YleX | Kommentit (0)

YleX:n Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkonen haastatteli musiikin pariin palannutta popartistia Ruisrockin bäkkärillä ennen brittiartistin keikkaa.

Lily Allen piti viiden vuoden tauon uuden musiikin julkaisemisesta ja keskittyi sen aikaa lastensa kasvattamiseen. Vaikka brittipoppari ei kirjoittanut itse uusia kappaleita, musiikki oli tauon aikana tärkeä osa laulajan elämää.

- Musiikki on ensimmäinen asia, jota ajattelen, kun herään. En voisi elää ilman musiikkia. Vanhin lapseni oli puolitoista vuotta, kun koin taas tarvetta kirjoittaa sitä itse, Allen kertoo YleX:lle.

Laulaja ei kanna muistilehtiötä mukanaan tai tee muutenkaan musiikkia studion ulkopuolella. Artisti selittää, että kappaleiden tunnelmat vaihtelevat tästä syystä ääripäisesti.

- Jos olen vihainen, saattaa syntyä vihainen hiphop-biisi. Pirteällä päällä taas teen iloista poppia. Lisäksi olin levynteon aikana raskaana, joten tunnelma albumilla on todella ailahtelevainen, Allen sanoo.

Vaikka Allen otti taukoa showbisneksestä, laulaja aikoo tehdä musiikkia vielä pitkään.

- Musiikkiala on ongelmissa, koska ihmiset eivät enää osta levyjä. Minä teen tätä kuitenkin vielä kymmenen vuoden päästä, ostavatpa ihmiset musiikkia tai eivät, artisti sanoo.

Katsi alta koko haastattelu, jonka lopussa Venla Kokkonen kruunaa Lily Allenin.

 

Katso kuvat keikalta.

Asiasanat: Ruisrock 2014
Henkilöt: Venla Kokkonen
Tapahtumat: Ruisrock 2014

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä