Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Macklemore uskoo voittaneensa Grammyn ihonvärinsä vuoksi

29.1.2014 klo 16:30, päivitetty klo 17:20 | Alma Hätönen | Lähde: Digital Spy, Radio Hot 97 | Kommentit (0)

Macklemoren Heist-albumi palkittiin vuoden parhaana räp-albumina, mutta hänestä palkinto meni väärään osoitteeseen. 

Vuoden tulokkaanakin palkitun Macklemoren Heist-levy palkittiin myös vuoden parhaana rap-albumina Grammy-gaalassa. Räppäri ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tuomariston valintaan, vaan Macklemoren mielestä vuoden parhaana rap-albumina olisi pitänyt palkita Kendrick Lamarin good kid, m.A.A.d City -albumi.

- Tiedän, millä perusteella Grammyt yleensä jaetaan ja ymmärsin, että tässä voi olla meille hieno mahdollisuus voittaa. Samalla varastimme palkinnon Kendrickiltä, jolle se kuului, Macklemore kertoi Yhdysvaltalaisen radioaseman haastattelussa.

Räppäri kokee, että Grammy-tuomariston valintaan vaikuttivat epäoleelliset asiat.

- Teimme hyvän albumin, mutta Kendrick teki vielä paremman rap-albumin. Meillä on epäreilu etu ihonvärin [race], radiomenestyksen ja sen vuoksi, että nimemme pyörivät Grammy-tuomariston huulilla, Macklemore kuittaa.

Macklemore palkittiin Grammy-gaalassa vuoden tulokkaana, vuoden parhaasta rap-albumista, parhaasta rap-esityksestä ja parhaasta rap-kappaleesta. Palkinnot jakaa Yhdysvaltain musiikkialan ammattilaisten yhdistys National Academy of Recording Arts and Sciences.

Asiasanat: grammy
Tapahtumat: Grammy Awards

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä