Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

MTV paljasti lisää yksityiskohtia EMA-gaalasta – nämä tähdet nähdään

16.10.2013 klo 12:37 | Ninni | Lähde: MTV | Kommentit (0)

MTV julkisti tänään uudet EMA-artistikiinnitykset.

MTV EMA -lavalla säkenöi muun muassa The Killers. Illan virallinen MC, LMFAO:sta tuttu Redfoo tuo villin ja viihdyttävän energiansa mukaan juhlaan. Lavan takaa raportoi nouseva näyttelijäkyky Ariana Grande, joka pitää sosiaalisen median ajan tasalla päivittäen tietoa tähtien liikkeistä.

MTV EMA näytettään suorana lähetyksenä sunnuntaina 10. marraskuuta kello 22 Suomen aikaa Amsterdamin Ziggo Dome -areenalta. The Killers, Redfoo ja Grande liittyvät aikaisemmin julkistettuun maineikkaaseen tähtikaartiin Katy Perryn ja Will Ferrelin seuraksi. Ferrel tuo gaalaan osansa huumoria esiintymällä tulevasta Anchorman 2 -elokuvasta tutun Ron Burgundyn ominaisuudessa. Lisää artistikiinnityksiä on myös luvassa.

The Killers on tuttu näky MTV EMA -gaalassa, sillä bändi esiintyy tapahtumassa jo neljättä kertaa. 10-vuotispäiväänsä juhliva kokoonpano julkaisee viidennen albuminsa Direct Hits heti gaalaa seuraavana päivänä. Levy on juhlakokoelma bändin suosituimpia sinkkuja ja sisältää myös uudet kappaleet Shot At The Night ja Just Another Girl.

2013 MTV EMA -palkintogaalan voittajaehdokkaat ovat jo tiedossa. Musiikillinen monilahjakkuus Justin Timberlake ja läpimurtonsa tehnyt Macklemore & Ryan Lewis pitävät ehdokkaiden kärkisijaa viidellä ehdokkuudellaan. Lady Gaga, Justin Bieber, Miley Curys ja Robin Thicke seuraavat perässä neljällä ehdokkuudella. Taylor Swift, Bruno Mars, Green Day, Thirty Seconds to Mars, Daft Punk, Rudimental, Icona Pop ja One Direction ovat kaikki ehdolla kolmessa eri kategoriassa. Artistit, jotka ovat keränneet kaksi ehdokkuutta, ovat Rihanna, Katy Perry, Eminem, Jay Z, Bastille, Imagine Dragons, The Killers, Paramore, Rita Ora, Drake, Afrojack, Avicii, Calvin Harris ja Iggy Azalea. Loput EMA-esiintyjät julkistetaan lähempänä gaalaa.

Lue myös: Katy Perry EMA-gaalasta: Tiedossa ainutkertainen show

Asiasanat: MTV EMA

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä