Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Näin YleX:n Matti ja tv-kokki Henri Alén mokasivat vissykisassa – Lastensairaala kiittää!

21.3.2014 klo 16:12, päivitetty 22.3.2014 klo 12:23 | YleX | Lähde: YleX Aamu | Kommentit (1)

YleX Aamun Matti ja julkkiskokki Henri Alén ottivat mittaa toisistaan vissykisassa. Kumpikaan ei onnistunut tunnistamaan hehkuttamaansa Ramlösä-vissyä, joten miehet joutuivat maksamaan 50 euroa Lastensairaalan hyväksi.

YleX Aamun juontaja Matti uhosi pitävänsä Ramlösä-merkkisestä kivennäisvedestä niin paljon, että tunnistaa kuplajuoman muista merkeistä milloin vain. Uho laitettiin testiin, kun juontaja ja Aamussa vieraillut julkkiskokki Henri Alén ottivat toisistaan mittaa vissyn tunnistamiskisassa. Ennen kisailua sovittiin, että häviäjä joutuu maksamaan 50 euron lahjoituksen uudelle Lastensairaalalle. 

Visan aikana Alén kertoi havaitsevansa eroja vissymerkkien välillä jo siitä, miten ne kuplivat lasissa. Ensimmäistä merkkiä tv-kokki veikkasi jopa italialaiseksi Pellegrinoksi. Matti oli eri mieltä ja perusteli päätelmänsä kokille.

- En tiedä mitä nämä vissyt ovat, mutta sen tiedän, että Pellegrinoon meillä ei ole varaa! Juontaja sanoi.

Lopulta Matti ja Alén veikkasivat neljästä maistiaisesta vain yhden vissyn oikein, eikä kumpikaan tunnistanut Ramlösaa muista merkeistä. Tasapelin vuoksi molemmat lahjoittivat 50 euroa uudelle Lastensairaalalle. 

Katso alta YleX Aamun Matin ja Henri Alénin vissyskaba!

Henkilöt: Henri Alén, Matti

Kommentointi

Kommentit (1)

Eikö se ole Alen, eikä Alenin? (Otsikko)

>Anonyymi 21.03.2014, 19:42
Muualla Yle.fi:ssä