Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Pharrell Williams ei lämmennyt heti Cris Cabin musiikille

2.4.2014 klo 15:30 | Essi Lamppu | Lähde: YleX | Kommentit (0)

Cris esitteli kuusi vuotta sitten ensimmäisen demonsa Pharrell Williamsille. Kehitysehdotusten myötä alkoi parivaljakon yhteinen taival.

Cris Cabin mentorina toimii hittitaiturina tunnettu Pharrell Williams. Laulajat tapasivat ensimmäisen kerran Miamissa yhteisten ystävien kautta, kun Cris oli vasta 15-vuotias. Teini-ikäinen Cris esitteli Pharrellille makuuhuoneessa tekemänsä demot ja sai häneltä tärkeitä neuvoja.

- Minun piti keskittyä tarinan kertomiseen. Tein aiemmin musiikkia improvisoimalla eli kehitin laulun tarinaa sen edetessä. Pharrell halusi, että keskistyn todella siihen, mitä haluan kappaleessani painottaa.

Cris tarttui neuvoihin ja palasi harjoitusten pariin. Pharrell kuunteli uuden parennellun materiaalin ja oli vakuuttunut.

- Pharrellin neuvot auttoivat minua paljon. Uusien demojen myötä yhteistyömme alkoi, ja hän on opettanut minulle muun muassa kappaleiden kirjoittamista sekä studiotyöskentelyä.

Cris Cabin Where I Belong -albumi julkaistaan 7. huhtikuuta. Albumin ensimmäisenä sinkkulohkaisuna on julkaistu Liar Liar- kappale. Artisti kertoo, että suositun kappaleen taustalla on yksinkertainen idea, jonka hänen oppi-isänsä Pharrell on opettanut.

- Pharrell on taitava sanoittaja. Hän käyttää omissa kappaleissaan tuttuja yksinkertaisia konsepteja, jotka ihmiset ympäri maailmaa tuntevat. Esimerkiksi Liar Liar -kappale muistuttaa Liar liar, pants on fire -lastenlorua. Tällaisissa kappaleissa kuka vain voi laulaa mukana, iästä huolimatta.

Kuuntele alta, mikä lastenlaulu on inspiroinut Pharrell Williamsia Happy-kappaleella.


Lue myös: 

Cris Cab: Albumi kertoo tarinaa itsensä löytämisestä

Cris Cab: Suomessa on ihan liikaa hyvännäköisiä naisia

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä