Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Popparielämää: Pissaa juova ruotsalainen yllätti Donkeyboyn kitaristin vessajonossa

24.6.2014 klo 07:05 | Sofia Thurén | Lähde: YleX Himotuimmat | Kommentit (0)

Donkeyboyn kitaristi Peter Michelsen järkyttyi vessassa, kun ruotsalaismuusikko tuli pisuaarilla iholle.

Trondheim, 2012. Donkeyboy-yhtyeen Peter Michelsen lievittää rakkonsa pakotusta pisuaarilla keikan jälkeen, kun lämmin käsi ojentuu kitaristin olan yli. Tuntematon mies katsoo Peteriä syvälle silmiin, laskee viinilasin tämän haarojen väliin ja täyttää sen pissalla. Peter jähmettyy, kun mies nostaa lasin huulilleen ja juo sen tyhjäksi.

- Se oli varmasti omituisin hetki, jonka kukaan meistä on keikkaillessa kokenut, yhtyeen laulaja Cato Sundberg kertoo YleX:llle.

Norjalaisbändi Donkeyboyn uusin sinkku Crazy Something Normal kertoo villistä kiertue-elämästä. Michelsen ei ole ainoa norjalainen, joka on joutunut pissaa juovan miehen uhriksi.

- Hän on ruotsalainen ja soittaa Oslo Ess -yhtyeessä. Monet Norjassa tietävät tästä ja ovat kokeneet saman, Sundberg sanoo.

Myös bändin Wikipedia-sivulla on omituinen asiavirhe. Donkeyboyn englanninkielisessä esittelytekstissä sanotaan, että Tom Enright -niminen henkilö soittaa yhtyeessä triangelia. Kukaan bändistä ei tiedä, miten vitsi on päätynyt sivulle.

- Emme tiedä kuka Tom Enright on, mutta hän voi tulla seuraavalle keikallemme soittamaan livenä, jos hän kerran niin kovasti tahtoo, Sundberg sanoo.

Kuuntele Donkeyboyn veljesten Kentin ja Caton Himoartistihaastattelu lauantaina klo 12 jälkeen ja äänestä YleX Himotuimmat -listalla. 

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä