Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Softengine innoissaan – bändi buukattiin Eurosonic-festareille

30.9.2014 klo 17:01, päivitetty 2.10.2014 klo 14:16 | Samppa Rautio | Lähde: YleX | Kommentit (1)

Kuva: www.sonymusic.com

Softengine on Yleisradion EBU-bändi 14.17. tammikuuta 2015 järjestettävässä showcase-festivaali Eurosonicissa Hollannin Groningenissa.

Suomen vuoden 2014 Euroviisuesiintyjä Softengine pääsee jälleen näyttämään taitojaan ulkomaille. Yhtye esiintyy YleX:n valintana vuoden 2015 alussa järjestettävässä Eurosonic-festivalissa Hollannissa. Tapahtuma on Euroopan suurin showcase-festivaali, joka kokoaa yhteen yli 2 500 musiikkialan ammattilaista. 

- Aivan huikeeta! Mä en oo hetkeen ollut mistään näin innoissaan. Suomalaisartisteista sinne on aiemmin valittu muun muassa Disco Ensemble ja Satellite Stories, jotka ovat isoja esikuviamme, Latukka kertoo YleX:lle.

Jo Uuden Musiikin Kilpailussa ja Euroviisuissa esiintyminen oli Latukan mukaan vuonna 2011 perustetulle yhtyeelle erittäin kovia juttuja.

- Jos Euroviisuihin vertaa, niin varmaan just sen vuoksi ollaan nyt niin liekeissä, että Eurosonicin myötä ollaan päästy vähän enemmän omalle tontille, Latukka sanoo.

Indie-henkisellä festivalilla tulee olemaan paikalla kaikkien Euroopan isojen festareiden keikkamyyjät ja managerit.

- Tullaan tekemään kaikkemme ja juttelemaan kaikkien niiden ihmisten kanssa, joiden kanssa kannattaa jutella. Paras skenaario olisi se, että saataisiin uusia keikkoja ulkomaille, Latukka kertoo.

Softenginen esikoisalbumi We Created The World julkaistaan 17. lokakuuta. Yhtye kuvaa parhaillaan musiikkivideota perjantaina 3. lokakuuta julkaistavaan The Sirens -singleen.

Lue myös:

Softenginen basisti jättää yhtyeen debyyttilevyn kynnyksellä

Softengine-laulaja päivätöistään: Yritän olla piilossa, etteivät ihmiset näe

Näin Softengine on kehittynyt vuosien varrella – kuuntele bändin Kellari-demo vuodelta 2011

Kommentointi

Kommentit (1)

Jee! HYVÄ! SEINÄJOKI!!! ;))

>yxf@n 30.09.2014, 22:03
Muualla Yle.fi:ssä