Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Taylor Swift teki biisin ilkeästä laulajattaresta

9.9.2014 klo 18:05 | Iida Korhonen | Lähde: Rolling Stone | Kommentit (0)

Toinen laulajatar loukkasi Taylor Swiftiä. Tähti kostaa uudella biisillään.

Taylor Swift avautuu Rolling Stonen haastattelussa tehneensä biisin naistähdestä, joka loukkasi hänen tunteitaan. Bad Blood -niminen kappale löytyy Swiftin tulevalta 1989-levyltä.

- Olin vuosia epävarma siitä, onko hän ystäväni vai ei. Hän tuli luokseni palkintogaaloissa, sanoi lyhyesti jotakin ja poistui paikalta. Mietin oliko hän ystävällinen, vai heittikö hän ilkeimmän koskaan kuulemani kommentin, Swift kertoo.

Myöhemmin laulajattarelle selvisi, ettei mysteerinainen todellakaan ollut ystävällinen.

- Viime vuonna hän teki minulle jotain todella ilkeää. Minulle selvisi, että olemme todellakin vihollisia.

Swift painottaa, ettei loukkaukseen liittyneet parisuhdeasiat tai miehet. Kyse oli ammatillisista asioista.

- Hän yritti käytännössä sabotoida minun areenakiertuettani. Hän palkkasi minun leivistäni tarkoituksella liudan työntekijöitä. Minä en yleensä nosta kissaa pöydälle tällaisissa asioissa ja vihaan konflikteja. Nyt joudun välttelemään sitä naista, enkä pidä siitä, Swift myöntää.

Tapansa mukaan Taylor Swift purkaa turhautuneita tuntojaan kappaleessa. Hän sanoo Bad Blood -kappaleen lyriikoiden olevan samankaltaista tekstiä kuin hän kirjoittaisi vihaiseen tekstiviestiin.

- Tiedän, että ihmiset tulevat arvuuttelemaan kenestä on kyse. He luulevat tietävänsä minusta kaiken. Biisin perusteella ei kuitenkaan voi arvata kenestä on kyse.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä