Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

The Killers: Amerikka on musiikillisesti jälkeenjäänyt

2.11.2013 klo 10:03 | Iida | Lähde: The Sun, Gigwise | Kommentit (0)

The Killers -yhtye ihmettelee amerikkalaisten musiikkimieltymyksiä. Bändin mukaan on olemassa paljon hyviä bändejä, joiden musiikki ei vaan saa radiosoittoa Jenkeissä. 

The Killers niitti alkujaan mainetta ensin Briteissä. Yhtyeen rumpali Ronnie Vernucci kertoi The Sunin haastattelussa Amerikan laahaavan musiikillisesti perässä.

- Oli hienoa, että menestyimme ensin Briteissä, koska Amerikka on musiikillisesti jälkeenjäänyt. Koko tilanne on vääristynyt, sillä siellä on niin paljon hyvää musiikkia, joka ei lyö läpi. Jenkkiradioissa soi paljon sontaa, Vernucci tilitti.

The Killersin solisti Brandon Flowers jatkoi pohtien mitä musiikkia aikuiset kuuntelevat.

- Kuuntelevatko hekin niitä biisejä, jotka meillä soivat radiossa? Heidän pitäisi kuunnella jotain ihan muuta, eikä biisejä joissa lauletaan neitsyyden menettämisestä lauantai-iltana. Se on tyhmää. Jokainen biisi on nykyisin sellainen. Jos nelikymppiset kuuntelevat sellaista roskaa, he kasvattavat lapsensakin siihen. Se ei ole edes musiikkia, Flowers kertoi.

Samalla bändi toppuutteli hajoamishuhujaan ja kertoi yhtyeen jatkavan pidemmän tauon jälkeen vielä vuosien ajan.

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä