Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

The Killers suunnittelee pitkää taukoa – kitaristi ei halua olla kolmea vuotta kiertueella

24.6.2013 klo 14:09 | Iida | Lähde: Daily Star | Kommentit (0)

Jenkkiyhtye The Killersin rumpali paljastaa yhtyeen suunnittelevan pidempää taukoa. Rumpalin mukaan tauko saattaa kestää useita vuosia ennen seuraavan albumin julkaisua.

The Killersin rumpali Ronnie Vannucci kertoi Daily Starin haastattelussa yhtyeen kiireisestä aikataulusta ja haasteista viettää riittävästi aikaa perheidensä kanssa. Erityisesti bändin kitaristi Dave Keuning haluaa viettää enemmän aikaa perheensä kanssa, eikä seuraavaa kolmea vuotta kiertueella.

- Biisien tekeminen on se helppo osuus kaikesta. Promootiotyöt vievät sinut pois perheesi luota ja se on rankkaa, rumpali Ronnie Vannucci sanoo.

Vannuccilla itsellään ei ole lapsia, mutta hän ymmärtää hyvin millaista kiertueella oleminen on muille yhtyeen jäsenille.

- Koska minulla ei ole lapsia, niin en oikein osaa ottaa rauhallisesti. Haluan vain tehdä musiikkia, koska se on lahja jota ei pysty hyödyntämään ikuisesti. Jos pidämme nyt pidemmän tauon, saatan tehdä soololevyn. Jos Queens of The Stone Agesin rumpali koskaan sairastuu, olen valmis taistelemaan rumpalin paikasta!

Lue myös: The Killers soitti täydellisen hittiputken Helsingissä – kuvat 

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä