Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

Useita artisteja Guinnessin kirjaan − mukana muun muassa Eminem ja One Direction

6.9.2014 klo 12:31, päivitetty klo 20:29 | YleX | Lähde: MTV.com | Kommentit (0)

Guinnessin ennätystenkirjan uusimpaan painokseen pääsevät mukaan Eminem, Miley Cyrus, One Direction, Katy Perry, Shakira ja Metallica.

Räppäri Eminemin hieman yli kuusiminuuttisessa Rap God -kappaleessa on yhteensä 1 560 sanaa, joka on hittibiisien sanamääräennätys. Sanojen suunnaton määrä vie My Name Is -biisillä aikanaan tunnetuksi tulleen räppärin Guinnessin ennätystenkirjaan. 

Ennätystenkirjaan pääsee myös brittipopbändi One Direction. Bändi on ensimmäinen, jonka kolme ensimmäistä albumia ovat nousseet suoraan listäykkösiksi.

Miley Cyrus hän on eniten netin hakukoneilla etsitty pop-artisti. Radio.comin mukaan Cyrusta on haettu ennätysmäärä muun muassa kohutun Wreckin Ball -videon sekä twerkkauskohun vuoksi.

Katy Perry pääsee ennätystenkirjaan Twitter-seuraajiensa vuoksi. Perryllä on ennätykselliset yli 56 miljoonaa seuraajaa. Shakira puolestaan on Facebookin tykätyin henkilö yli 103 miljoonalla tykkäyksellä.

Metallica on ensimmäinen bändi tai artisti, joka on keikkaillut kaikilla seitsemällä mantereella. Yhtye esiintyi vuoden 2013 joulukuussa Etelämantereella.

Lue myös:

Suomessa rikottiin Guinnessin maailmanennätys – eniten pelihahmoiksi pukeutuneita

Maailman suurimmaksi julistettu discopallo yrittää Guinnessin ennätysten kirjaan

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä