Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

We Want More huipentuu tänään – kenen comeback on komein?

8.11.2014 klo 16:30 | YleX | Lähde: We Want More | Kommentit (0)

We Want More -ohjelman tähdet Kwan, Mascara, Miljoonasade, Neon 2 ja Don Huonot ovat treenanneet ja tehneet uutta musiikkia tähtäimessään tulevana lauantaina 8. marraskuuta loppukonsertti Espoon Barona Areenalla.

We Want More -ohjelma on seurannut syksyn ajan Miljoonasateen, Kwanin, Neon 2:n, Mascaran ja Don Huonojen tietä takaisin musiikkimaailmaan. Matkalle on mahtunut naurua, itkua, eron haikeutta ja epävarmuuttakin. Osa bändeistä ei ollut tavannut toisiaan jopa 17 vuoteen, osa bändiläisistä ei ollut koskenut instrumentteihinsa sitten bändinsä hajoamisen.

Artistit saivat ohjelman aikana avukseen aikamme kovimmat huipputuottajat, lauluopettajan ja koreografin. Jokainen bändi onnistui luomaan uutta musiikkia ja lopputulos nähdään lauantain konsertissa. Bändien uusien biisien lisäksi kuullaan päivitettyjä versioita heidän vanhoista hiteistään. Illan aikana selviää, mikä on bändien tulevaisuus?

Katso We Want Moren suoralähetys Espoon Barona Areenalta Yle Tv2:lta klo 19.10 alkaen. We Want Moren puolitoistatuntinen jakso nähdään suorana Yle Tv2:lla klo 19.10 alkaen. Lähetystä voi seurata suorana myös Yle Areenasta ja kuunnella Radio Suomesta.

Asiasanat: We Want More

Kommentointi

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä