Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

YleX Aamun Ile jakaa Emma-gaalassa vuoden naissolisti-palkinnon

6.3.2014 klo 13:04, päivitetty klo 13:34 | Timo "Timppa" Launonen | Kommentit (0)

Kuvassa YleX Aamun Ile.

Huomenna perjantaina Emma-gaalassa palkitaan vuoden parhaat kotimaiset musiikintekijät. YleX:n Ile jakaa yhden illan kiinnostavimmista palkinnoista.

Emma-gaala 2014

Suora lähetys 7.3. yle.fi/emmagaala -osoiteessa, jossa myös YleX:n, Twitterin, Instagramin ja Facebookin jatkuvasti päivittyvät gaala-sisällöt.

Osallistu tunnistein: #emmagaala ja #emmagaala2014.

YleX.fi on paikan päällä ja kertoo artistien tuoreimmat tunnelmat.

YleX Aamusta tuttu Ile jakaa Espoon Barona Areenalla juhlittavassa Emma-gaalassa perjantaina palkinnon Vuoden naissolisti -kategorian voittajalle. Ehdolla vuoden kotimaiseksi naisartistiksi ovat Erin, Jenni Vartiainen, Jonna Tervomaa, Sanni ja Suvi Teräsniska. Ile on erityisen tyytyväinen siihen, että pääsee jakamaan juuri kyseisen kategorian Emman.

- Mä olen se aito voittaja tässä tilanteessa. Kaikki tietää että se, joka jakaa palkinnon, saa halata voittajaa. Tämä on kaikista paras kategoria, jossa olla jakamassa palkintoa, juontaja sanoo.

Tällä hetkellä huhut käyvät kuumina Emma-gaalan ympärillä. Myös se, kenen kanssa Ile palkinnon jakaa, on vielä toistaiseksi mysteeri.

- Viimeisin huhu, jonka olen kuullut, on, että se olisi Espoon kaupunginjohtaja. Siinä tapauksessa pitää varmaan kehua Espoota jollain tavalla. Länsimetron ajattelin mainita ainakin, Ile veistelee.

Henkilöt: Ile, Ilkka Uusivuori

Kommentointi

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä