Mitkä seurakuntavaalit?

Seurakuntavaaleissa äänestettiin laiskasti. Vain 15,6 prosenttia äänioikeutetuista äänesti. Etusivu pohtii, miksi kirkko ei kiinnosta.

Twiittaa: #etusivu
Soita: (09) 148 28 22

Päivän kysymys:
Pitääkö maaseutu elävöittää vai autioittaa? 

YleX Aamun Ilellä kaksoisolento – kuva

17.3.2014 klo 21:01 | Timo "Timppa" Launonen | Kommentit (2)

Onko kuulijamme Heidin ikuistamassa kuvassa YleX Aamun Ilen kaksoisolento vai mies itse?

Uusiseelantilaisen karkkipatukan mainoksessa kuimuilee erehdyttävän tutulta näyttävä mies. Onko kyseessä YleX Aamun Ile?

Kuulijamme Heidi joutui hieraisemaan silmiään nähtyään tutut kasvot uusiseelantilaisessa mainoksessa. Nainen bongasi YleX Aamun Ilen tai tämän kaksoisolennon paikallisen karkkipatukan mainoksesta.

Hyvin paljon Ileltä näyttävä mies tuijottaa kuvassa täydellisellä pokerinaamalla kameraan pidellen kädessään karkkipatukkaa oravapuvussa. Ile ei itsekään ole täysin varma näkemästään, sillä taustalla näyttäisi olevan niin ikään tuttu mies – YleX Aamun Matti.

- Olemme joko tietämättämme, tahtomattamme tai salaa menty tekemään mainos Uuteen-Seelantiin. Yleläisenä me emme saisi tehdä niin, juontaja pohtii.

Kuvan mies on Ilen mukaan kuin ilmetty klooni, mutta päivitetty versio radiojuontajasta. Mainoskasvolla on jykevämpi leuka, tuuheammat kulmakarvat ja isompi otsa.

- Arvostan myös sitä, että olen pähkinäallergikko ja mainostan nähtävästi tuotetta, jonka nimi on Moro Gold Nuts, Ile nauraa.

Tämän juontajapari ei kiertele tai kaartele osuuttaan mainokseen.

- Minähän se siellä. Me oltiin nuoria ja tarvittiin rahaa, Matti myöntää.

Onko suosikkijuontajilla sivubisnes uusiseelantilaisina mainoskasvoina? - Kuva: Yle / Anne HämäläinenOnko suosikkijuontajilla sivubisnes uusiseelantilaisina mainoskasvoina? - Kuva: Yle / Anne Hämäläinen

Ovatko Ile ja Matti kuvassa? Kommentoi alla.

Kommentointi

Kommentit (2)

Onhan tuo ihan varmasti Ile! Sehän mainostaa tota vieläkin. Aina vessassa käydessään kopista kuuluu: "Moro Gold Nuts"… ;D

>Suppo Taalasmaa 18.03.2014, 17:03

Onhan tuo ihan varmasti Ile! Sehän mainostaa tota vieläkin. Aina vessassa käydessään kopista kuuluu: "Moro Gold Nuts"… ;D

>Suppo Taalasmaa 18.03.2014, 16:54
Muualla Yle.fi:ssä