Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon albumina soi Isac Elliotin Follow Me

Musaviikko käynnistyy CHVRCHESilla, Becky G:lla ja Nicki Minajilla, jolla on mukana tällä kertaa kunnon köriläskööri: Drake, Lil Wayne ja Chris Brown. Uusi viikko tarkoittaa myös uutta Viikon albumia. Tällä viikolla kuunnellaan Isac Elliotin odotettua kakkosalbumia. Kohta soi lanteita ketkuttava Hush!

Kuuntele Viikon albumia! 

YleX Bailumaraton lähestyy - kutsu meidät juhliisi nyt!

YleX tempaisee Nenäpäivän kunniaksi ja lähtee kiertämään bailuja pitkin Suomea. YleX Aamu ja YleX Jälki-istunto aikovat käydä 31.10.-2.11. välisenä aikana yhteensä yli 40 bilepaikassa. Ohjelmat keräävät samalla omina joukkueinaan rahaa Nenäpäivän hyväntekeväisyyteen. 

Luvassa on kovaa taistelua, juonenkäänteitä ja yllätyksiä. Bailumaraton tulee näkymään vahvasti YleX:n some-kanavilla ja tien päältä raportoidaan säännöllisesti myös radioon. Koko viikonlopusta esitetään myös kooste tämän vuoden Nenäpäivä-lähetyksessä.
 
Mutta missä YleX bailaa? 
 
Onko sinulla tulossa häät, hautajaiset, ristiäiset, syntymäpäivät tai kirjakerhon sunnuntaikekkerit 31.10.-2.11.? Mitkä tahansa juhlat kelpaavat: ilmoittaudu meille, kutsu YleX vierailemaan bailuihisi, ja saatamme ilmestyä juhliisi vieraiksi.
 
Jätä tietosi lomakkeeseen ja kerro, miksi meidän pitäisi tulla juuri sinun kemuihisi.
 
HUOM! Bailuja kaivataan erityisesti perjantaipäivään Mäntsälä-Hyvinkää-Lahti-alueelle sekä perjantai-illalle Vihti-Nummela-Lohja-Karkkila-Inkoo-Kirkkonummi-akselille. 
Muualla Yle.fi:ssä