Nyt soi:

Biisilista netissä klo 11.

 

Viikon tehona soi Tigan Bugatti!

Tänään soi vielä FAUL, tyDi, Imagine Dragons, The Pierces, The Script, Atomirotta ja Kate Boy. Viikon teho saattaa hämmentää näin maanantaina, mutta voi pojat kun siitä oppii tykkäämään niin se on täyttä kultaa! Tehona soi siis tautisen tarttuva Tiga feat. Pusha T!

Kommentoi tehoa! 

YleX kiertää bileitä Bailumaratonilla: Kutsu meidät mukaan

15.9.2014 klo 17:03, päivitetty 18.9.2014 klo 15:41 | YleX | Lähde: YleX | Kommentit (0)

YleX tempaisee Nenäpäivän kunniaksi Bailumaratonilla. YleX Aamu ja YleX Jälki-istunto keräävät rahaa kiertämällä bileitä loka-marraskuun vaihteessa. Kutsu YleX vierailemaan sinun bailuihisi.

YleX Aamu ja YleX Jälki-istunto kiertävät bileitä loka-marraskuun vaihteessa Bailumaratonilla. Bailumaratonin tarkoituksena on kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen Nenäpäivänä. Aamu ja Jälki-istunto kilpailevat siitä, kumpi saa kartutettua enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen. Voit ilmoittaa bileesi mukaan Bailumaratoniin syyskuun lopun aikana, oli sitten kyseessä häät, hautajaiset tai syntymäpäiväjuhlat.

Kumpikin joukkue vierailee kahdessakymmenessäyhdessä tilaisuudessa, eli yhteensä bailuja kertyy neljäkymmentäkaksi. Rahaa tullaan keräämään kaikin mahdollisin keinoin.

Bile-Ilmoittautumisia otetaan vastaan 22.-29. syyskuuta YleX:n nettisivuilla. Mitkä tahansa juhlat käyvät ja Jälki-istunnon toiveena onkin päästä osallistumaan ainakin yksiin hautajaisiin.

YleX:n Mäkkäri kertoo, että Jälki-istunto lähtee tien päälle voitonvarmana.

Meidän juhlakengät on jo kiillotettu ja paidan kaulukset prässätty. YleX Jälki-istunto bailaa päivittäin, joten turnauskestävyydestä tämä ei ainakaan jää kiinni. Toiveena olisi, että meidät kutsutaan mahdollisimman erilaisiin juhliin. Olisi mahtavaa päästä toimimaan esimerkiksi häissä bestmanina tai ristiäisissä tilapäisenä sylikummina!

Bailumaraton näkyy YleX:n some-kanavilla ja tien päältä raportoidaan säännöllisesti myös radioon. Bailumaratonista esitetään myös kooste tämän vuoden Nenäpäivä-lähetyksessä.

Tapahtumat: Bailumaraton

Kommentointi

Muistathan, että olet vastuussa siitä, mitä kirjoitat. IP-osoitteesi tallennetaan.

Kommentit (0)

Muualla Yle.fi:ssä