yle.fi


Jenni Vartiainen: Täällä on lämmin ja lempeä tunnelma

Pelasta punainen pallo -hyväntekeväisyyskonsertissa hurmannut Jenni Vartiainen lahjoitti hyväntekeväisyyteen paitoja ja kasseja.

- Jos en olisi esiintynyt täällä, niin olisin ehdottomasti tullut muuten vain paikalle kuuntelemaan näitä ihania artisteja. Täällä on todella hyvä kattaus, Vartiainen juttelee.

Kuten muutkin artistit tänään, myös Jenni on viihtynyt erittäin hyvin.

- Täällä on lämmin ja lempeä tunnelma, Vartiainen kehuu.

Japani toipuu parhaillaan historiansa pahimmasta maanjäristyksestä ja sitä seuranneesta tsunamista. Arviolta 15 000 ihmistä on menehtynyt katastrofissa tai kadonnut, reilu miljoona japanilaista on menettänyt kotinsa. Sinä voit auttaa!
Voit myös lahjoittaa rahaa Japanin katastrofiuhrien hyväksi soittamalla numeroon 0600-155 10 (9,93 € + pvm) tai lahjoittamalla halutun summan pankin kautta: 578007-111649, Helsingin OP pankki.

Artistit:

Kommentit

Jenni on esiityvä artisti ja osana siihen kuuluu muun muassa pukeutuminen. Ei hatuilla "pinnalla" pysytä - aivan uskomattoman typerä kela! Ja Olihan Tuomari Nurmiollakin hattu päässä, voi herranjestas.

Aina Jennin pitää kerjätä huomiota turkishatulla, sillä mustalla hatulla tai silmälaseilla. Kai se sitten niin on, että pinnalla on pysyttävä keinolla millä hyvänsä.

Jenni hattu on tekokarvaa

Toi turkishattu on kyllä ihan turhaa huomionkerjäämistä. Taitaa olla turkistarhaajat lahjoittanut hatun sponssitarkoituksena kuten TÄhkälle aikoinaan sen viitan.

Jenni sai kyyneliin ihan puoliväkisin, muru!

Ninni on niin ihku. Peace and luv!

Jenni on niin ihku! Luv!

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.