yle.fi


Kelly Clarkson kaipaa kirjanpitäjää

Kunpa löytäisi normaalin miehen voihkii teksasilainen laulajatar. Ellei kiertuehenkilökunnasta löydy ketään, niin mistä sitten?

Ensimmäinen American Idol haluaa vierelleen jonkun taviksen, että hänellä pysyisivät jalat maassa.

"En tiedä, voisinko deittailla julkkista. Menisin mieluummin ulos vaikka jonkun kirjanpitäjän kanssa - tai jonkun jolla on normaali työ. Rakastan työtäni, mutta en halua sekoittaa siihen yksityiselämääni. Sitä ei tiedä, kehen rakastuu, joten en tiedä kenen kanssa menen kimppaan.", Clarkson pohtii.

Idoli on nyt 27-vuotias ja pelkää jäävänsä sinkuksi kiivaan työtahtinsa vuoksi.

"En tapaile ketään nyt. Keskustelin vain taustalaulajieni kanssa keikkamatkalla. Olemme kaikki sinkkuja ja kaikki miehet ovat naimisissa. Siinä yksi syy miksi en tapaa ketään, kun kaikki ympärillä ovat varattuja. Ellen löydä rakasta kitarateknikoiden tai roudarien joukosta, en oikein tiedä missä voisin kohdata oikean tyypin."

Kelly Clarkson on julkaissut neljä albumia. Tämän vuoden All I Ever Wanted -albumilta sinkkuhitiksi on noussut biisi My Life Would Suck Without You.

 

 

Tägit:

Artistit:

Kommentit

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.