yle.fi


Kelly hurahti golfiin

”Elämä on kuin golfkenttä. Joka päivä voi aloittaa puhtaalta viheriöltä.”

Poppari Kelly Clarkson on hurahtanut golfiin. Neitokainen uhoaa viettävänsä aikaa greenillä elämänsä loppuun saakka. Clarksonin mielestä golf on ihanan rauhoittava laji. Lisäksi poplintunen on ammentanut lajista elämänfilosofiaa Forrest Gump -tyyliin.
”Elämä on kuin golfkenttä. Joka päivä saat uuden mahdollisuuden aloittaa puhtaalta viheriöltä, vaikka edellispäivänä olisit mokaillut kuinka pahasti”, Clarkson tunnelmoi.

 

Radcliffe on kyllästynyt juhlimiseen

Harry Potter –tähti Daniel Radcliffe on kyllästynyt Lontoon pieniin piireihin. Nuori näyttelijälupaus nautti ennen bailmaamisesta oikein olan takaa, mutta ei enää voi sietää samoissa julkkispippaloissa pyöriviä siipeilijöitä ja tositeeveetähtiä.
”Inhoan koko julkkiskulttuuria, vaikka ymmärrän kyllä, että olen osa sitä itsekin. Tietyissä pippaloissa pyörii nykyään sellaista porukkaa, jonka kanssa en halua olla missään tekemisissä”, Radcliffe huokaa.
 

Artistit:

Kommentit

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.