yle.fi


Musiikkipalvelu teki elokuvatähdestä homon

iTunes sai Frendit-tähti Courtney Coxin epäilemään miehensä seksuaalista suuntautumistaan.

Uuden Scream 4 -leffan tähdellä Courtney Coxilla on tapana ostaa musiikkia iTunesin kautta, jossa hänellä on yhteinen tili miehensä David Arquettin kanssa. Erään kerran näyttelijä kertoo löytäneensä omasta iTunesista ohjelman, joka oli tarkoitettu homomiehien etsimiseen omalta asuinalueeltaan.

- Olin ostamassa erästä kappaletta, kunnes huomasin että se olikin jo soittolistallani. Aloin ihmetellä, että kuka sen oli jo ladannut. Sitten tajusin, että David käyttää samaa tiliä kun minä ja aloin katsomaan mitä kaikkea hän on koneellemme ladannut.

Hetken aikaa selailtuaan latauksia näyttelijä löysi Grindr- ohjelman, jonka avulla etsitään seuraa homoista.

- Olin ällikällä lyöty ja aloin epäillä hänen seksuaalista suuntautumistaan. Onko mahdollista, että mies jonka olen tuntenut niin kauan tykkääkin miehistä. Loppujen lopuksi homma selvisi ja tuli esille että assistenttini, joka sattuu olemaan homo, olikin ladannut kyseisen ohjelman.

Kommentit

Kuka nipisti ja ketä? Kuka vilautti ja mitä? Julkkikset mokailevat jatkuvasti ja me kerromme herkullisimmat palat juuri sinulle.

Käynnissä

  • Sippo Uudet sivut. UUUUUUU!
  • Toni Aina hyvä vaihtoehto, jos ei keksi muuta sanottavaa: aöfjsdhakfdähäkadhäfdga!
  • Olli Kaikkien odotusten vastaisesti Fast & The Furious Five oli kelpo elokuva ja The Rock niin huono näyttelijä, että melkein hyvä.
  • Tytti Sai just kilon porkkanoita Lovexin Theonilta! http://tinyurl.com/6a7kd8q
  • Jussi Pitäisköhän ruveta käyttämään jamaikan aksenttia arkielämässä? Bumbklaaaaat
  • Tapsa Kohta viedään Ainoa spiikkauskoppiin.