yle.fi

Ladies & Gentlemen

Suomen Las Vegas -sarjan myötä (keväällä 2009)  taikuri Jim Salabimin ja hänen avustajansa Miss Nevadan suosio oli niin huima yleisön keskuudessa, että tämä taikuripari sai oman taikashown.

Jim Salabimin taikashow:ssa ihmetellään näyttäviä estradinumeroita viime vuoden tapaan ja esiintyjät sekä esitykset ovat entistä värikkäämpiä Jimin laajan ystäväverkon ansiosta. Kevään ohjelmissa tavataan mm. Mr.Methane, brittiläinen petomaani sekä näyttävää illuusiotaikuutta taikuuden maailmanmestarin Juliana Chenin esittämänä.

Jimin vieraiksi saapuu stand up -esiintyjiä, yllättäviä artisteja kuin akrobaattejakin, joita kaikkia yhdistää huumori. Illan päänumero on aina parasta a-luokkaa ja Jimin ja Miss Nevadan omissa numeroissa voi tapahtua ihan mitä tahansa. Studioyleisökään ei pysy turvassa huimimpien temppujen aikaan!

Kaikesta tästä huolta pitää taikashow´n aikana ihastuttava Johanna Pirttilahti sekä Mikko Kivinen.


Johanna Pirttilahti

Tämä nainen pitää erityisesti close up-tempuista. Haastavinta tänä vuonna on pitää huolta siitä, etteivät Jim ja Mikko intoudu liikaa koheltamaan omiaan. 
> Katso video


Miss Nevada

Rohkea ja erittäin vahva nainen, joka ei epäröi avustaa vaarallisimmissakaan tempuissa.
> Katso video


Jim Salabim

Tämä Toijalan lähellä kasvanut taikuri haaveilee erittäin vaativasta jousipyssytempusta.  Temppujen harjoitteleminen on miehen mielestä aivan turhaa, koska se vie kaiken tuoreuden esityksistä.
> Katso video


Mikko Kivinen

Mikko on pitkänlinjan ammattilainen viihteen saralla. Mikko osaa tulkata Jim Salabimin englanninkieltä parhaiten tästä porukasta.
> Katso video

Lähetä linkki

Esitysaika

YLE TV2 lauantaisin klo 19.40

YLE Areena

YLE Areena

YLE Areena
Ohjelma on katsottavissa myös Yle Areenassa 30 vuorokauden ajan ensilähetyksestä.
> Areenaan

Elävä arkisto

Elävä arkisto
Solmu Mäkelä, Reijo Salminen,...Taikureita, silmänkääntäjiä, illuusion mestareita, elämysviihteen taitoniekkoja kameran ja yleisön edessä.
> Katso