yle.fi

A-tuubi

A-tuubi

Miten nuorten esimerkeillä eli aikuisilla menee yöelämässä?

Lähettänyt: Atuubi 11.02.2009 - 17:26

Saapaspartio on yksi nuorille suunnatuista apupartioista, joka kiertää Helsingin nuorisopaikoissa.

Entä, jos apu käännetään päälaelleen? Miten nuorten esimerkeillä eli aikuisilla menee yöelämässä? Nuorten joukko, Tennaripartio, lähti katsomaan, josko aikuisetkin tarvitsivat vähän apua viikonlopunvietossaan.

Katso muita aiheeseen liittyviä videoita ja kuvia:
Kotimaa, Henkilöt, aikuinen, alkoholi, nuoriso, saapaspartio, tennispartio, Terveys ja hyvinvointi
Arvostelujen keskiarvo: 8 (102 ääntä)
Katsottu 29705 kertaa
Katso kommentit (19)

näin juuri.

Kirjoittanut: tku 14.02.2009 - 11:37

hyvä video, hyvä toteutus. tähän tulisi keskittyä enemmän.

Suomalaisessa alkoholitottumuksessa ja käyttäytymisessä on hemmetisti pielessä, sitä ei vaan pystytä jossain tilanteissa näkemään.. koska kun huonosti toimitaan tarpeeksi monta vuotta, ei huono näytä enää arkista kummoisemmalta.

Jonkin sortin herääminen todellisuuteen olisi paikallaan.. Kuinkahan monta perhettä ja ihmissuhdetta kärsii päivittäin jostain niinkin typerästä kuin alkoholin väärinkäyttö? Prosentit ois varmasti päätähuimaavia.

Ja lisäksi sanottakoon, että on se niin helvetin kummallista että sekä aikuisen että nuoren ihmisen pitää pistää PÄÄNSÄ SEKAISIN pystyäkseen saavuttamaan onnellisuus ja rentous.

Kohtuus kaikessa pelastais tässäkin tapauksessa paljon, mutta kun suomalaiselle annetaan pullo viinaa käteen, se on kyllä satavarma että se menee kokonaan eikä osittain.

loistava video

Kirjoittanut: 16.02.2009 - 01:50

mut kyl nyt aika kysymättäkin on selvää että ihmiset juo siks koska ne haluu pois arjesta, eikä niit kiinnosta haitat vaikka kuin valistais. mun mielest tota keski ikäst sukupolvee ei kannata enää valistaa, valistakaa ennemmin meit nuorii. nuorenahan ne aivot kehittyy... ja se on kumma juttu, kun kansa örveltää kaduilla ja tuhoo aivosolut ja kehon ja asettaa ittensä hengenvaaraan, mutta turvallisempi päihde (kannabis) on laiton vaikka siihen ei voi kuolla, se ei tuhoa aivosoluja yhtä paljon eikä siitä aiheudu örveltämistä tai muuta muiden ihmisten häiritsemistä, mutta se nyt on asia erikseen.

Roskaa.

Kirjoittanut: qwerty 17.02.2009 - 04:04

menkää teinit nukkumaan...

Suhteellisuudentajua

Kirjoittanut: Deven 17.02.2009 - 12:38

Mielestäni on naurettavaa, että täällä kommenteissa ihmiset valittavat, kuinka tennaripartio ei saisi häiritä aikuisten ihmisten illanviettoa, ottamatta kantaa yhtään saapaspartion toimiin, joka häiritsee vastaavalla tavalla nuorten illanviettoa.

Mielestäni video on oivallista kritiikkia - näyttää ongelman ytimen. Vaikka nuoriakin heiluu kaupungilla ämpärikännissä, on kumminkin suurin riskiryhmä aikuiset ihmiset.

HAHAHHA

Kirjoittanut: Vieras 18.02.2009 - 02:25

Mun sisko ja mun kaveri tuli kameraan kun steissil joku heitti pullooi! XD olin kanssa itte paikalla tossa. Mun päähä osu siru mut mitääs nyt tollasesta XD

Turha

Kirjoittanut: Vieras 19.02.2009 - 02:16

Melko turha aihe, ja video varsinkin. Ei se nuorisoon vaikuta juoko aikuiset vai ei. Jos sitä yrittää jotenkin roolimalleihin ja esimerkkeihin kääntää, niin yhtälailla sitä juomismallia saa elokuvista, internetistä, tietokonepeleistä yms. Ihminen on juonut, juo ja tulee juomaan vaikka sen lailla kieltäis.

No huh

Kirjoittanut: Vieras 23.02.2009 - 06:51

Aika kaamea partio, henkilökohtaisesti ei kyllä kiinnostaisi ollenkaan kuunnella tämmöisten teini-ikäisten valistusta alkoholin aiheuttamista kuolemista.
Varsinkin silloin kun olen viihteellä; tarkoituksenani on irroittautua hieman arjesta eikä kuunnella vastaavaa jaarittelua. Alussa tuo huolestuneisuuden ilmaus siitä, ettei partion kanssa haluttu edes pysähtyä juttelemaan oli kyllä "hieno" toteamus. Kuka haluaisi pysähtyä seurueensa kanssa kylmään ulkoilmaan vastailemaan nuorten kysymyksiin omista juomatavoistaan?

ei jumalauta

Kirjoittanut: Vieras 01.03.2009 - 14:16

Oikeesti, hhahaa :D:D vittu kuinka vakavasti noi teinit otetaan?!?! :DD

No huh huh

Kirjoittanut: Vieras 17.03.2009 - 12:51

Kieltämättä huolestuttaa tämä nykyinen suuntaus ,että niin aikuiset, kuin nuoretkin käyttävät tolkuttomia määriä alkoholia. Eniten raivostuttaa se, että nykyinen talous kun on mitä on, niin tällaisten tapaustenko hoitoon ne meidän verorahat osaksi menee?! Jos jostain veroja aletaan leikata niin vähennetään juomista ja sitä kautta lasketaan terveyspalvelujen kustannuksia.

katso video

video

Miten nuorten esimerkeillä eli aikuisilla menee...