yle.fi

A-tuubi

A-tuubi

Suomen huonoin työministeri: Tarja Cronberg?

katso kuva isompana
Lähettänyt: atuubi_ella 22.06.2009 - 13:35

Tarja Cronberg (Vihreät) toimi työministerinä vuosina 2007-2009.

Äänestä Tarja Cronbergia arvostelemalla kuva tähtiasteikolla.

Katso muita aiheeseen liittyviä videoita ja kuvia:
Kotimaa, Henkilöt, Politiikka, Talous, Tarja Cronberg, Työministeri, Terveys ja hyvinvointi
Arvostelujen keskiarvo: 3.4 (39 ääntä)
Katsottu 11533 kertaa
Katso kommentit (9)

Vihreä ?

Kirjoittanut: Vieras honkis 24.06.2009 - 21:49

Nyt eläkkeelle ja Enon uraanikaivokseen töihin. Ainakin kuus, kasiksi asti.

Hymy on "inhottava" ja se on aina "päällä" asiasta riippumatta. Työttömiä on
304000 ja työllisyyskoulutukseen ei ole centtiäkään. Syy on tietysti myös
Kataisen.

Tarja Gronberg kaikkien aikojen huonoin työministeri !

Kirjoittanut: Vieras 24.06.2009 - 21:53

Kaikkien aikojen huonoin TYÖMINISTERI Tarja Gronberg.Eipä ole ajanut työttömien asiaa.Huonosti muutenkin hoitanut tehtäväänsä.

Huonoin työministeri Tarja Cronberg

Kirjoittanut: Vieras 24.06.2009 - 23:47

Huonoin työministeri edellisen laman jälkeen ja työttömyyden kasvulla mitattuna mahdollisesti historian huonoin. Työttömyyden torjunnasta pihalla ja työllisyystoimet toiveajattelua. Hoitanut työttömien asiat huonosti hallituksessa.

Työvoimaministeri

Kirjoittanut: Eerik 29.06.2009 - 09:07

Ehdottomasti huonoin työvoimaministeri,kaikin puolin.Tyypillinen vihreä "humanisti",eikä tajua työelämää.Vihreissä ei ole oikeita työläisiä,vaan nimenomaan ikuisia opiskelijoita (humanisteja,jopa humanoidia?). Miten sitä voi hoitaa työttömän asioita,kun intressit aivan muualla. Tarja G. esiintymistaidot surkeat,kuten nykyiselläkin "laukojalla".

Nolla mikä nolla

Kirjoittanut: Vieras 29.06.2009 - 11:38

Olisin laittanut -10, mutta kun sellaista asteikkoa ei ole, niin saakoon ykkösen. Surkeista surkein ministeri.

Työssäoleville koulutusta

Kirjoittanut: Vieras 30.06.2009 - 16:15

Jos ihmistä tai tekemisiä arvioidaan, niin ehdottomasti Tarja Cronberg on kaikkein huonoin työministeri. Ei kukaan normaali ihminen lisää jatkuvasti verovaroja TYÖSSÄ OLEVIEN koulutukseen - varsinkin ollessaan itse työministeri eli vastuussa suuresta ja alati kasvavasta työttömien määrästä.
Miksi ei samoja varoja pantu meidän työttömien samanlaisiin, upeisiin koulutuksiin? Olisin ehtinyt suorittaa tänä aikana jo perustutkinnon sekä ammattitutkinnon ja VARMASTI saanut siten myös työtä.
Se, etten saa enää vanhentuneella koulutuksellani uudestaan työtä, johtuu siitä, että en pääse koulutukseen. Se, etten pääse koulutukseen, johtuu taas siitä, että minulla ei ole kurssille vaadittavaa työpaikkaa tai oppisopimustyöpaikkaa.
Ja kaikki tämä älyttömyys taas johtuu työministeri Cronbergistä. Hän taas ei ole itse ollut koskaan oikeassa työssä, työttömänä taikka vähävaraisena.
Cronbergillä ei ole siis mitään realistista käsitystä työelämästä. Miten on mahdollista, että Kokoomus ja Keskusta ovat halunneet/hyväksyneet tällaisen ihmisen JUURI TYÖMINISTERIKSI?
Koska olen työhaluinen ja vähävarainen, perustin oman toiminimen. Sitten alkoivat kaikenmaailman nettihakupalvelukauppiaat soitella. Ei siinä mitään, mutta kun väittävät, että olen tilannut heidän palvelujaan - heidän ehtojensa mukaisesti. Ei, ei todellakaan. Minä en suullisia sopimuksia tee, vaan pyydän lähettämään tarjouksen kirjallisena. Karhulaskulla uhataan.
Cronbergillä olisi ollut tilaisuus ottaa puoluetoveriinsa Tuija Braxiinkin yhteyttä ja yhdessä miettiä, miten estetään, ettei nyt sentään enää meidän maassamme lyötyjä (työttömiä) lyödä.
Sama tilaisuus on Anni Sinnemäellä tällä hetkellä. Sen lisäksi, että korjaa edeltäjänsä muutkin virheet, niin ottakoon Braxin kanssa vakavasti puheeksi aloittelevien yksinyrittäjien suojaaminen lailla!
Vai jääkö Sinnemäki - työelämästä myöskin täysin tietämätön kun on - vaan kilpailemaan Suomen huonoimmasta työministerin asemasta?

Työministeri työministeriön pomo

Kirjoittanut: Kahteen kertaan petetty 30.06.2009 - 16:33

Olen käsittänyt, että työministeri on työministeriön ylin pomo. Olenko väärässä? Kuka sitten ellei työministeri?
Noin vuosi sitten saimme kuitenkin lukea, että työministeriö on toiminut yhteistyössä nettiluettelofirma Directan kanssa. Tämä Directa taas on yksi niistä pienyrittäjiä kiusaavia firmoja, samoin kuin Suomen118 tai Yritysrekisterikin.
Miten tällainen on mahdollista?
Miksi muuten Patentti- ja Rekisterihallitus myöntää yrityksille toisia yrityksiä näin harhaan johtavia nimiä?

Kehno mikä kehno

Kirjoittanut: Vieras 04.11.2009 - 13:36

Tarja G ei ole saanut työsaralla mitään aikaisiksi. Puhetta on, mutta taitoa tehdä jotakin asioiden hyväksi ei. Ihmetyttää, millä raameilla niitä vaalivoittoja tulee vuodesta vuoteen.

Täysi nolla

Kirjoittanut: Vieras 23.03.2010 - 11:16

Huonoin ministeri kautta itsenäisen Suomen historian. Eipä ole paljon työasioita hoidellut. Tasavallassa on jälleen huipputyöttömyysluvut ja erityisen korkeina ne sattuvat olemaan ministerin omalla asuinalueella Pohjois-Karjalassa. Olisiko luvut paremmat, jos koko ministeriö lakkautettaisiin ja perustettaisiin yritteliäisyyttä rakentava ja helpottava ministeriö. Luottamus yhteiskuntaan työpaikkojen luojana on oikeutetusti romahtanut myös julkisen sektorin työpaikkojen romutustalkoissa. Työpaikat menee, mutta maksut ja kustannukset siirtyvät yhteiskunnan maksettaviksi.

katso video

video

Irma Kyy "Kunnallispolitiikka on pornoa"...

katso video

video

Irma Kyy videoblogissa: Säteilevää ydinvoimaa k...

katso video

video

Kansalainen Noroviita: suunnattu säteilymittaus

katso video

video

Kansalainen Noroviita - punainen sade

katso video

video

Kansalainen Vesa Noroviita ja inonicatcher

katso video

video

Kansalainen Noroviita asentaa ionicatcherin!

katso video

video

Kansalainen Noroviita ja helium -saarna!

katso video

video

Kansalainen Noroviita osoittaa mieltään ydinvoim...

katso video

video

Kansalainen Noroviita: Ydinionisaation värjäämÃ...