MOT

Su 22.11.2009 @ 13:12Matti Virtanen

Ylen sisäistä keskustelua

Verkkolehti "CO2-raportti" julkaisi 12.11. toimittaja Pasi Toiviaisen MOT-kritiikkiä, ja MOT:n tuottaja Virtanen sai tilaisuuden vastata 21.11. Julkaisemme kirjoituksen tässä sellaisenaan, jotta Ylen sisäisen keskustelun siirtyminen muille foorumeille ei jäisi MOT-blogin lukijoilta huomaamatta. CO2-raportti ei myöskään käytä tekstissä hyperlinkkejä, joita on nyt lisätty tähän tuomaan keskustelulle hieman syvyyttä.
Ma 30.03.2009 @ 15:37Riikka Kaihovaara

Lääkärit pelkäävät

Tehdessäni ohjelmaa MOT: Syntinen lääke sain selville niiden lääkäreiden nimet, jotka määräävät potilailleen kannabinoidilääkkeitä. En kuitenkaan haastatellut heitä tai kertonut heidän nimiään ohjelmassa. Tähän oli selvä syy: en halunnut vaikeuttaa heidän työtään eli vaikeasti sairaiden potilaiden hoitoa. "Huumelääkäriksi" leimautumisen pelko istuu tiukassa.
Su 21.01.2007 @ 15:47Matti Virtanen

MOT-Ranska 1-0

MOT käsitteli lokakuun 23. päivän jaksossa ranskalaisen ydinenergiayhtiön Arevan uraanikaivoshankkeita Suomessa. Yhtiölle oli juuri myönnetty ensimmäiset valtaukset eli etsintäluvat Enoon ja Kontiolahdelle, ja seuraavana vuorossa piti olla useita paikkakuntia Uudellamaalla ja Lapissa.

Sivut

Subscribe to RSS - MOT