verkosto

To 18.11.2010 @ 16:05Tuija Aalto

Sveriges Radio luo tulevaisuutta keskustellen

Tulevaisuus on verkostoissa ja yhteistyössä. Vähintään tämän johtopäätöksen voi vetää naapuriyleisradioyhtiön tavasta tehdä tulevaisuustyötä verkossa: ensin julkaistiin laaja tulevaisuusselvitys, Framtidsutredningen, ja nyt on lanseerattu Medieormen -projekti, jonka yhtiön johto on aloittanut ja johon kaikki kansa kutsutaan osallistumaan.
Ti 08.12.2009 @ 21:17Tuija Aalto

Twitter-kirjan kirjoittaja Maija Haavisto koulutti YLEn visertäjiä

YLE sai tänään joukon uusia Tweettaajia kun Twitter-kirjan kirjoittaja Maija Haavisto vieraili pitämässä koulutuksen tusinalle toimittajalle. Videolla testaamme, kauanko kestää Bambuser-videolähetyksen käynnistämisestä siihen, että Twitter-verkostoilleni tulee ilmoitus suoran lähetyksen alkamisesta.
Ma 02.11.2009 @ 06:51Tuija Aalto

Twitterlin listat jäsentävät tietovirtoja

Twitterin uusi listaominaisuus jakaa mielipiteitä. Erilaisia mekanismeja kontaktien luokitteluun - kategorisoimiseen ja asiasanoittamiseen - on eri palveluissa jo paljon ja niitä pitäisi voida käyttää ristiin sen sijaan, että joutuu tekemään "kaverilistat" uudelleen joka palvelussa. Omien verkostotietojen siirtäminen palvelusta toiseen olisi hyödyllinen ominaisuus. Mutta sitä odotellessa on otettava ilo irti siitä, mitä nyt on käytettävissä.
Subscribe to RSS - verkosto