Käyttäjän arttuextra profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Pe 22.06.2012 Juhannusjuna
Voita liput Juhannusjunaan!
Ke 12.01.2011 Haitin auttajat
Haiti ei ole tehnyt kaikkea auttamista helpoksi. Siirtyminen teltoista tilapäismajoitukseen on hidasta, koska hallitus ei ole osoittanut uusille rakennuksille maata. Järistysromun kerääminen on alkutekijöissään.
Ti 11.01.2011 Haitin auttajat
Voiko olla suurempaa surua maanjäristysleirillä 60 000 muun kanssa, kun äitikään ei välitä?
La 08.01.2011 Haitin auttajat
Ohitsemme paarustaa ihmisiä ja heidän omaisuuksiaan. Yksinäinen ruukkukasvi pään päällä. Omaisuus pinottuna telttavuoteeelle ja peitettu pressulla niin, että mieleen tulee vainaja.
Pe 07.01.2011 Haitin auttajat
Palavia renkaita eri puolilla kaupunkia. Uhkaus istuvalle presidentille, ettei hän poistu saarelta elävänä.

Sivut

Käyttäjän blogit

Tässä blogissa yle.fi-etusivutoimituksen toimittajat kertovat työstään ja ajatuksistaan, usein internettiin liittyen. Blogia kirjoittavat: Tapio Kantele, Jorma Kivistö, Ulla Kokko, Mika Marttinen, Milla Moisio, Maarit Piippo, Arttu Silvast, Samuli Sulamäki.
Hilkka Hyrkkö on Suomen Punaisen Ristin viestintädelegaattiina Haitissa maanjäristyksen vuosipäivän, 12.tammikuuta, vuoksi.
Juhannusjuna on 13-tuntinen suora lähetys junamatkasta Helsingistä Pohjanmaan kautta Rovaniemelle. Matka alkaa juhannusaattona illansuussa Helsingistä ja huipentuu juhannuspäivän aamuna Rovaniemelle.