Käyttäjän dst profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 28.05.2013 Rele
Kosketusaisti on yhtä juksattavissa kuin näkö tai kuulo. Jos et usko, kokeile tehdä itsellesi kaksi nenänpäätä.
Pe 17.05.2013 Rele
Babylon 5 -kulttisarja sai aikoinaan suomalaiset scifi-nörtit kokoontumaan ensimmäistä kertaa verkkoon. Sfnet.viestinta.tv.babylon5 -keskusteluryhmä oli viimeinen ja paras toivomme spoilerittoman fanikulttuurin puolesta. Näin kaikki alkoi.
To 02.05.2013 Rele
Elokuvissa tietokoneet näyttävät hienoilta mutta käyttökelvottomilta. Sille on helppo selitys.
To 18.04.2013 Rele
Mitä yhteistä on Hitlerillä bunkkerissaan, Gangnam Stylellä ja Harlem Shakella? Vastauksen tarjoaa J. Karjalaisen Missä se Väinö on? -kappale. Kopio = menestys.
Ti 09.04.2013 Rele
Nykyfani ei tyydy vain valittamaan elokuvan kehnoutta, vaan hän poistaa siitä huonot palat ja lisää parempia tilalle.

Sivut

Käyttäjän blogit

Propellipäiden leikkipaikka, missä palikkoina ovat verkko, pelit ja kaikenlainen tekniikka.