Käyttäjän kaista2 profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

To 25.02.2010 Etno is happening
Herkullinen päivällinen herättää makuhermot ja saa ne odottamaan malttamattomasti uutta nautintoa. Saman tekee Etno is happeningikin. Vielä kelpaa tämän viikon ajan maistella kansanmusiikkiherkkuja, mutta sitten onkin otettava lusikka käteen. Etnokattaus on päättynyt tältä erää, siis YLE Teemalla.
Ke 17.02.2010 Etno is happening
Kuinka kansanmusiikkia muka voisi opettaa? Ei sitä ennenkään opetettu ja pilalle se koulutuksella menee! Toisin kävi. Vuorovaikutus perinteen taitajien, opiskelijoiden, harrastajien sekä jo kansanmusiikin maistereiksi valmistuneiden kesken on muotoutunut vuosien mittaan hedelmälliseksi sekä uutta luovaksi voimanlähteeksi.
Ti 09.02.2010 Etno is happening
”Kansanmusiikki on aina ollut yhtä luonnollinen osa elämää kuin syöminen ” toteaa viulisti Alina Järvelä, kaustislaisen pelimannisuvun jälkeläinen, nykyinen alan ammattilainen. Entä mitä se on minulle, ensimmäisen polven kaupunkilaiselle?
Ke 03.02.2010 Etno is happening
Milloin muuten sinä lauloit viimeksi niin että oikein sydämestä otti? Kuinka moni onkaan uskonut tuohon viheliäiseen valheeseen laulutaidottomuudesta. Kaikki ihmiset nimittäin osaavat kyllä laulaa. Alunalkujaan ei nuotteja ollut, kuinka sitten voisi laulaa nuotin vierestä?
Ti 26.01.2010 Etno is happening
Väinämöisen selän takaa kurkistavat kantele, jouhikko ja runolaulu. Niiden soinnit lumoavat ja luovat maagisen yhteyden tuhatvuotiseen maailmanperimään. Ei tarvitse kuin hiukan uskaltaa ja antaa itselleen lupa heittäytyä vähäkielisten soittimien karheankauniiseen maailmaan. Prosessia helpottuu huomattavasti kun päästää sielun sopukoissa uinuvan Vipusen vapaaksi ja unohtaa kaikki innovaatiostrategiat.

Sivut

Käyttäjän blogit

Kansanmusiikissa on voimaa! Etnon velhot kertovat viisiosaisessa sarjassa, mitä suomalainen kansanmusiikki on tänään. Katsoja pääsee mukaan parhaille klubikeikoille ja Kaustinen Folk Music Festivaaleille 2009. Etno is happening -blogi syventää Sirkka Halosen johdolla televisio-ohjelmaa, päästää kulissien taakse ja johtaa kansamusiikin syvätietämykseen.
Mirjam Helin -blogi käynnistyy tänään 1.8. Näillä hetkillä arvotaan kilpailijoiden esiintymisjärjestys. Blogissa kilpailuja seuraa kuusi eri blogistia, ja jokainen hieman omasta näkökulmastaan. IV Kansainväliset Mirjam Helin - laulukilpailut YLEn radio- ja tv-kanavilla ja netissä.