Käyttäjän vlehtonen profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ma 14.06.2010 Kesäkirppis
Suunnittelija Aija Rouhiainen on ihan käsittämätön kierrättäjä. Aija tekee löytöjä niin roskalavoilta kuin naapureiden jämistä, ja kotikin on täynnä kierrätettyjä aarteita.
Pe 11.06.2010 Kesäkirppis
Toisessa osassa Kesäkirppis on Lappeenrannassa Heikki Hietamiehen seurassa, joka raottaa sivuja menneisyydestään. Raimo Paalanen taas valmistautuu kulttuurikesään Aija Rouhiaisen kirppistyyliopastuksessa. Kirppiskonkari Ritva Kivistön seitsemäs myyntikausi alkaa. Katso ...

Käyttäjän blogit

YLE TV1:n uusi ohjelmasarja Kesäkirppis lähtee ulkokirpputorien vilinään yhdeksälle paikkakunnalle kesäiseen Suomeen. Kesäkirppiksellä tavataan kiinnostavia ihmisiä, tehdään löytöjä, myydään pois tarpeettomaksi jäänyttä, kierretään ja kierrätetään - satoi tai paistoi!