Käyttäjän Yletiede profiili


Blogit on päivitetty 17.11.2014. Päivityksen yhteydessä sivustolle kirjautuminen muuttui, koska Yle Passi -järjestelmä poistettiin käytöstä. Vanha tunnuksesi on edelleen käytössä, mutta salasana täytyy päivittää. Päästäksesi kirjautumaan sivulle, klikkaa kirjautumissivulla välilehteä “Pyydä uutta salasanaa” ja syötä lomakkeeseen aikaisempi käyttäjätunnuksesi tai Passi-tietoihin tallennettu sähköpostiosoitteesi. Tämä lähettää väliaikaisen kirjautumislinkin sähköpostiisi jota voit käyttää kirjautumiseen sivustolle ja salasanasi päivittämiseen. Mikäli tarvitset uuden tunnuksen tai salasanan päivittämisessä on ongelmia, ota yhteyttä käyttäjätukeen (p. 5858).


Käyttäjän blogimerkinnät

Ti 03.12.2013 Yle Tiede
Raamattujen salakuljetus saattaa kuulostaa hurahtaneitten uskovien pieneltä puuhastelulta, mutta oli lopulta jotakin muuta.
Ma 11.11.2013 Yle Tiede
Kuuntelin Helsingin yliopistolla ympäristömuutoksen professori Atte Korholan luennon ilmastonmuutoksesta. Se oli pysäyttävä. Se oli ainutlaatuinen. Se oli uskomatonta sotkua. Aivan pahimpaan ilmastoskeptikkotyyliin, kirjoittaa tiedetoimittaja Pasi Toiviainen.
Pe 08.11.2013 Yle Tiede
Tutkijat Manuel Castells ja Pekka Himanen väittävät kohukirjassaan kehittäneensä maailman taloudelle ekologisesti kestävän kasvun mallin. Todellisuudessa heidän ”mallinsa” – jos sellaista ylipäänsä voi sanoa olevan – ei pohdi ekologista kestävyyttä edes alkeellisella tasolla. Osaa tutkimukselle myönnetystä 700 000 euron rahoituksesta on vaadittava takaisin.
Ma 04.11.2013 Yle Tiede
Kun DDR:n kulttuurikeskus lakkautettiin, kaikki DDR:n kulttuurikeskuksen paperit lähtivät henkilökunnan mukana – ties minne. Kansanarkistoon päätyi vain yksi pieni pahvilaatikko lastenkirjallisuusesitteitä ja muuta lähinnä nuorison kasvatukseen liittyvää ideologista materiaalia. Varsinaiseen arkistoon ei ole pääsyä. Sitä vartoi säveltäjä Kaj Chydenius.
Ma 28.10.2013 Yle Tiede
Reilut kaksi vuotta sitten, kun tein jatkosota-aiheista historiasarjaa törmäsin Ylen arkistossa haastattelunauhaan, joka hämmensi suorasukaisuudellaan, kun miehet kuvaavat vihollisten tappamista. Nyt tuo haastattelunauha on saanut taustan Mikko porvalin uuden kirjan myötä.

Sivut

Käyttäjän blogit

Ylen tiedetoimituksen ohjelmantekijät bloggaavat tänne kommenttejaan, havaintojaan, kysymyksiään ja oivalluksiaan, joita syntyy tiedeohjelmia tehdessä. Kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita.