To 22.07.2010 @ 20:00Turkka Huhtala

Etsintäkuulutus: Tammelantorin noutaja?

Kyselimme Aijan kanssa Kesäkirppiksen Tampereen-jaksossa tämän koirankölliäisen perään. Osaatko sinä kertoa, mikä koiran historia on? Eeva Salmen muistikuvien mukaan koiraa ei ole ostettu lapsille valmiina pehmoleluna, vaan koira on pitäny leikata kangasrullasta irti ja ommella kasaan. Samalla rahalla lapset ovat siis saaneet lelun ja oppineet elämässä myöhemmin tärkeitä ompelutaitoja.

Eeva muisteli koiran nimeksi "Tammelantorin noutaja". Kuulostaa kyllä minun korvaani enemmän joltain paikalliselta kovalyöntiseltä portsarilta, mutta voihan toki olla että koira on Tammelantorin noutaja ja sattumalta kuvaamme myös ohjelmaa Tammelantorilla.

Pohdimme, olisiko koira ollut osa esim. Finlaysonin tai Tampellan vanhoja markkinointikampanjoita tyyliin 70-luvulta? Eeva muisteli, että samaa sarjaa oli myös kissa.

Kerro koirasta lisää tämän blogimerkinnän kommenttiosiosta. Nopein oikein vastannut saa Kesäkirppiksen hienon kassin.

Kesäkirppis

YLE TV1:n uusi ohjelmasarja Kesäkirppis lähtee ulkokirpputorien vilinään yhdeksälle paikkakunnalle kesäiseen Suomeen.

Kesäkirppiksellä tavataan kiinnostavia ihmisiä, tehdään löytöjä, myydään pois tarpeettomaksi jäänyttä, kierretään ja kierrätetään - satoi tai paistoi! Kesäkirppistä juontavat toimittaja Turkka Huhtala ja vaatesuunnittelija Aija Rouhiainen.

Kesän 2010 kuvauspaikkakunnat ovat:

15.5. Lahti, Kauppatori
16.5. Lappeenranta, Kauppatori
21.5. Kotka, Kauppatori
29.5. Keuruu, Jäähallin kirpputori
30.5. Jyväskylä, Sepänaukio
17.6. Forssa, Kehräämön Ehtootori
19.6. Somerniemi, Kesätori
2.7. Tampere, Tammelan tori
3.7. Loppi, Joentaan kyläpäivät

Tykkää facebookissa!