Ke 27.01.2010 @ 14:49Marko Gustafsson

Tommi Korpela tulee sittenkin

Aamulla kaira kainalossa pilkille - illalla buutsit jalassa baanalle

Sunnuntaina 24.1 ei tullut Miten minusta tuli minä -ohjelmaa, mutta siitä tuli silti palautetta.

Sain muutaman sähköpostin, jossa ”Mika, Pasi, Tarja ja muutama muu” kertoivat kuulleensa pitkin viikkoa puffeja tulevasta Tommi Korpelan henkilökuvasta ja pettymys oli ollut melkoinen kun ohjelmapaikalla olikin välitetty SM-hiihdot.

Olkaa huoletta, ensi sunnuntaina 31.1. klo 13 uutisten jälkeen Radio Suomen taajuudella Tommi Korpela kertoo miten hänestä on tullut suunnilleen sellainen kuin nykyään on. Ilmaisen asian tarkoituksella epämääräisesti, onhan haastattelusta kulunut jo joitakin viikkoja ja ihminen muuttuu koko ajan.

Tommi Korpela ryhtyi haaveilemaan näyttelijän ammatista vasta armeijan jälkeen. Teini-ikäisenä hän soitti rumpuja, kuunteli 50-luvun musiikkia ja kävi ahkerasti kalassa.

”Aamulla paineltiin parin kaverin kanssa haalareissa ja kairat kainaloissa pilkille Helsingin edustalle. Illalla notkuttiin nahkarotsissa ja buutseissa aseman nurkilla tai Espan puistossa.”, Tommi muistelee.

Teatteriin hän sai ensikosketuksen bändin kautta. Yksi soittokavereista oli töissä teatterikoulun tarpeistoissa ja Tommin bändi sai treenata koululla. ”En todellakaan ajatellut, että minusta tulisi näyttelijä, mutta kun näin joitakin koulun esityksiä, niin kyllähän se teki vaikutuksen nuoreen mieheen.", Tommi toteaa. Hän on siis vieraana Miten minusta tuli minä ohjelmassa Yle Radio Suomessa sunnuntaina klo 13 uutisten jälkeen ja nykyään Radio Suomi uusii Miten minusta tuli minä - ohjelman tiistai-iltaisin klo 23 uutisten jälkeen. Ohjelma on kuultavissa myös viikon ajan Yle Areenasta. 


 

Marko Gustafsson

Marko Gustaffson toimittaa Yle Radio Suomessa Miten minusta tuli minä henkilökuvasarjaa. Ohjelman keskiössä on ihminen ja hänen tarinansa. Gustafsson on tehnyt yli 100 tunnin mittaista henkilökuvaa ja julkaissut sarjastaan myös samannimisen kirjan.