Osa 12, lähetyspäivä 21.8.08:
>Veera ja Reetta Kaitanen
>Lars Kuivalainen ja Marjut Roiha-Kuivalainen
>Aino ja Kaisa Eerola

Osa 11, lähetyspäivä 14.8.08:
>Outi ja Jukka Etu-Seppälä
>Julia Urataipale ja Hannu Nummi
>Mira ja Toni Välisalo

Osa 10, lähetyspäivä 7.8.08:
>Tommi Kanninen ja Timo Mattila
>Miia ja Mika Mustonen
>Wilhelmiina Pääkkönen ja Anna-Liisa Ikonen

Osa 9, lähetyspäivä 31.7.08:
>Satu Järvinen ja Tiina Judén
>Hannu ja Matti Salmela
>Titta Oksanen ja Noora Koskinen

Osa 8, lähetyspäivä 24.7.08:
>Sami Somela ja Katja Korkiamäki
>Mari Vartiainen ja Linda
>Ilari Pajamäki ja Jukka Pitkänen

Osa 7, lähetyspäivä 17.7.08:
>Sarika ja Kimmo Koponen
>Ulla Koski ja Pasi Kytövaara
>Mauno Väisänen ja Eila Klementtilä

ELOKUU:
Osa 12, lähetyspäivä 21.8.08 klo 20.20 TV2

Veera ja Reetta Kaitanen

Veera ja Reetta ovat äiti-tytär-pari Pyhämaalta, Uudenkaupungin vierestä. Tytär Reetta opiskelee Raumalla kampaajaksi ja äiti Veera puuhastelee maatalossa lasten ja kolmen koiran kanssa. Pari kävi Lontoossa kymmenen vuotta sitten, mutta paljon ”pakollista nähtävää” jäi näkemättä ja Reetta oli silloin 10-vuotias, joten muistikuvia ei juuri ole. Parin valinta matkakohteeksi olisi siis Lontoo ja erityisesti kuuluisa vahakabinetti.

video >

Lars Kuivalainen ja Marjut Roiha-Kuivalainen

Kangasalla asuva aviopari Marjut ja Lars ovat kiireisiä töidensä vuoksi ja oman osansa perheen kiireisiin tuo 6-vuotias tytär. Arjen keskelle piristystä kaipaavat Marjut ja Lars haluaisivat Irlantiin Kylie Minoguen keikalle. Itse asiassa keikka olisi Larsille yllätys, sillä Marjut haluaisi yllättää aviomiehensä tämän lempiartistin keikalla. Dublinissa kumpikaan ei puolestaan ole käynyt. Parin kakkosunelma on limousinekyyti Kangasalta Helsinkiin ja illallinen viineineen, jotka sommelier esittelee.

video >

 

Aino ja Kaisa Eerola

Sisarukset Aino ja Kaisa ovat ajautuneet kovin kauaksi toisistaan: Kaisa opiskelee historiaa Tampereella ja Ainosta puolestaan tulee opettaja Savonlinnassa. Opintojen ohella musiikkia harrastavat siskokset unelmoivat festareista: ykköshaaveena on Glastonburyn rock- ja indiefestarit Englannissa, mutta myös Tanskan Roskilde kiinnostaa.

video >

 


Osa 11, lähetyspäivä 14.8.08 klo 20.20 TV2

Outi ja Jukka Etu-Seppälä

Tamperelaisilla Jukalla ja Outilla on kiireinen aika elämässä. Perheeseen kuuluu ihana tytär ja alle vuoden ikäiset kaksosvauvat, joten Outin kädet ovat päivisin täynnä töitä. Lisäksi heillä on meneillään hirsitaloremontti ja Jukalla tietysti vielä päivätyö. Ei olekaan ihme, että parin unelmat liittyvät hyvin nukuttuun yöhön, hemmotteluun ja hiljaisuuteen. Pari haluaisi Pariisiin ja katsomaan Punaisen Myllyn esitystä tai luksusillalliselle ja nukkumaan hyvät yöunet.

video >

 

Julia Urataipale ja Hannu Nummi

Padasjoen vieressä asuva Hannu ja hänen Keravalla asuva tyttärensä Julia ovat aikapulan edessä. Välimatkaa on, eikä arjen keskellä jää aina riittävästi aikaa sukulointiin. Lisäksi Julian aikaa verottavat lapset, joiden harrastuksiin menee aikaa. Isän ja tyttären yhteinen haave olisi päästä New Yorkiin kuuntelemaan jazzia savuiselle jazzklubille.

video >

 

Mira Viippola ja Toni Välisalo

Mira ja Toni Tuusulasta ovat olleet yhdessä 8:sta luokasta asti, yhteensä 14 vuotta. Syksyllä olisi tarkoitus astella avioliiton satamaan, mutta ennen kaikkea häähössötystä pitäisi päästä tekemään jotain hauskaa yhdessä. Lisäksi normaali arkielämä kaipaa piristystä. Tonin haave olisi päästä Iron Maidenin keikalle Englantiin ja tutustumaan Lontooseen. Mira puolestaan veisi parin Islantiin, jäätiköille ja kuumiin lähteisiin.

video >

 

Osa 10, lähetyspäivä 7.8.08 klo 20.20 TV2

Tommi Kanninen ja Timo Mattila

Miehet tutustuivat 34 vuotta sitten kun Timon perhe muutti samaan taloon, missä Tommin perhe jo asui. Siitä asti ystävät ovat pitäneet yhtä, vaikka maantiede on tullutkin väliin. Kemijärvellä asuva Tommi ja Helsingissä asuva Timo eivät nimittäin oikeasti tapaa usein, osasyynä tietysti välissä olevat useat sadat kilometrit. Yhteisiä harrastuksia pitäisi päästä toteuttamaan ja siksi miehet haluavat Alpeille laskettelemaan ja ehkä katsomaan pujottelun maailmacupia. Toisena haaveena on jokasyksyinen unelma: riekonmetsästys Ylä-Lapissa.

video >

Mia ja Mika Mustonen

Lahtelainen aviopari Mika ja Mia kaipaavat yhteistä aikaa talviurheilun parissa. Lahden lentomäki ja Salpausselän kisat on koettu moneen otteeseen, joten nyt pari halajaa Keski-Euroopan mäkiviikolle kannustamaan suomalaiset voittoon. Erityisen mieluisa olisi uuden vuoden kisojen seuraaminen Garmisch-Partenkirchenissä. Perheen kaksi lasta joutunevat tältä matkalta jäämään kotiin.

video >

Wilhelmiina Pääkkönen ja Anna-Liisa Ikonen

Serkukset Wilhelmiina ja Anna-Liisa ovat molemmat lähtöisin Lappeenrannasta, mutta elämä on heittänyt Wilhelmiinan töihin Helsinkiin ja Anna-Liisan opiskelemaan Hämeenlinnaan. Laatuaika jää pienestä välimatkasta huolimatta vähäiseksi. Serkusten mieli on maailmalla, joten voiton osuessa kohdalle pari suuntaisi oitis ulkomaille, esimerkiksi Lontooseen tai Pariisiin jonkun bändin keikalle.


video >

HEINÄKUU:
Osa 9, lähetyspäivä 31.7.08 klo 20.20 TV2

Satu Järvinen ja Tiina Judén

Räväkät naiset tutustuivat toisiinsa aikanaan lapsina kesäsiirtolassa, ja siitä lähtien vauhti on ollut huima! Satu ohjaa ja Tiina pitää perää ja onnistuu toisinaan painamaan jarruakin, mutta tältä kaksikolta ilo ei lopu kesken. Teatteriin ihastunut kaksikko on päättänyt viettää yhteisen laatuaikansa Broadwaylla musikaalia katsellen. Toinen haave ei sekään kuulosta hullummalta, ystävykset haluaisivat Pariisiin katukahviloihin aistimaan ranskalaista tunnelmaa.

video >

 

Hannu ja Matti Salmela

Pirkkalassa ja Ylöjärvellä asuvien veljesten suurin intohimo ja harrastus on kalastus. Koska työelämä ei aseta paineita, olisi kalastusta mukavaa harrastaa muuallakin kuin Suomessa. Haaveena herroilla onkin päästä Lofooteille katsomaan millaista saalista pohjoinen voi kalamiehille tarjota. Toisena haaveena veljeksillä on kalastusviikonloppu Kustavissa tai missä vain Suomessa. Miesten motto kuuluu: Ei saaliilla väliä kunhan on kalassa!

video >

 

Titta Oksanen ja Noora Koskinen

Jyväskyläläiset kaksoissiskot eivät koskaan olleet yhdessä lomalla. Heidän pisin yhteinen matkansa on autolla Helsinkiin, joten laatuaika lienee tarpeen. Yhteistä aikaa siskoksilla on harvoin, sillä toinen on uraohjus ja toinen kotiäiti, jonka vastuulla on kaksi suloista lasta. Parin haaveena on päästä New Yorkiin katsomaan missä kaksoistornit sijaitsivat ja nauttimaan suurkaupungin humusta. Toisena haaveena naisilla on päästä joko viettämään pitkää viikonloppua Eurooppaan tai vaeltamaan Saanalle.

video >

Osa 8, lähetyspäivä 24.7.08 klo 20.20 TV2

Sami Somela ja Katja Korkiamäki

Turkulainen nuoripari Sami ja Katja eivät ehdi omistautua toisilleen niin paljon kuin haluaisivat. Parin haaveissa onkin matka johonkin lämpimään veden äärelle. Sami haaveilee kaukomatkoista, Karibiasta ja Hawaista, mutta Katjalle riittäisi kohde lähempänä Eurooppaa.

video >

Mari Vartiainen ja Linda

Helsinkiläiset serkukset Mari ja Linda eivät ole hetkeen päässeet viettämään yhteistä laatuaikaa. Mari on tällä hetkellä kotona kahden pienen tyttärensä kanssa, joita ilman olisi hauska päästä välillä tekemään jotain. Serkkutyttöjen ykköshaaveena on Ilosaarirock tai rokkikeikka Tavastialla.

video >

Ilari Pajamäki ja Jukka Pitkänen (Lähtivät Iron Maidenin keikalle Lontooseen)

Tamperelaista kaverikaksikkoa yhdistää moni asia: lääkiksessä opiskeluaikoina ystävystyneet miehet kannattavat Ilvesta ja kuuntelevat Iron Maidenia. Kotiosoitekin miehillä on kahden kilometrin säteellä toisistaan, mutta yhteistä aikaa ei töiden ja perheen puristuksissa riitä. Siksi miesten haaveessa siintää keikkamatka Englantiin kuuntelemaan Iron Maidenia.

video >

Osa 7, lähetyspäivä 17.7.08 klo 20.20 TV2

Sarika ja Kimmo Koponen (He lähtivät viettämään Laatuaikaa Euroviisujen parissa)

Lahtelaiset Sarika ja Kimmo ovat hulluina Euroviisuihin. Viisuradiota kuunnellaan netissä ja laulukilpailua on fanitettu yli kymmenen vuotta. Parin yhteiset harrastuksetkin liittyvät musiikkiin, sillä muun muassa Singstarin laulaminen kuuluu illanviettoon. Euroviisujen seuraamisesta huolimatta pari ei ole koskaan päässyt paikan päälle. Sen takia ykkösunelmakin on selvä: Euroviisuihin!

video >

Ulla Koski ja Pasi Kytövaara

Ullan ja Pasin ystävyyden ja yhteisen ajan esteenä on välimatka Pasin asuinkaupungin Seinäjoen ja Ullan opiskelupaikan Vaasan välillä. Arjen keskellä junaan tulee hypättyä harvoin, mutta tähän toverukset haluavat muutosta. Parin pisin matka on kahden kilometrin pyörätaival Seinäjoen tekojärvelle uimaan. Tähän asiaan Ulla ja Pasi haluavat muutoksen ja mielessä siintää matka Seinäjoen ulkopuolelle, nimittäin Naurusaarille asti.

video >

Mauno Väisänen ja Eila Klementtilä

Eurajoella asuvat Manu ja Ellu viettävät työntäyteistä elämää. Manu käy töissä ja kunnostaa vanhaa maalaistaloa samaan aikaan. Ellu puolestaan pyörittää antiikkipuotia ja omaa liikettä maatalon yhteydessä. Jottei tekeminen vain loppuisi kesken täytyy kesällä järjestää latotanssit liikkeen yläkerrassa ja kestitä vierailijoita. Kaiken pyörityksen keskelle pari kaipaisi hengähdystaukoa ja haaveileekin romanttisesta risteilystä Seinellä.

video >

Osa 6, lähetyspäivä 10.7.08 klo 20.20 TV2

Tomi ja Jarmo Kallela

Porilainen isä-poika-duo on urheilun ja pelaamisen ystävä. Tomin ollessa armeijassa kisastudioille ei kuitenkaan jää liiemmälti aikaa. Parin haaveena olisikin päästä seuraamaan Formula 1 osakilpailua ja tapaamaan Kimi Räikkönen. Parin kakkoshaavekaan ei kuulosta pahalta: jonkun Valioliigan suurseuran kotiottelu ja ehkä rankkarikisa Sami Hyypiän kanssa.

video >

 

Karoliina Pekkarinen ja Niina Ollonen

Espoolainen Karoliina ja tamperelainen Niina tapasivat toisensa politiikan kuvioissa. Ystävykset viettävät runsaasti aikaa virallisissa kokouksissa, mutta aikaa ei riitä kokousten ulkopuolelle. Vauhdikkaiden tehotyttöjen suurin haave on päästä New Yorkiin shoppailemaan kenkiä. Myös Aasia ja Hong Kong kiinnostavat, mutta eivät naiset pistäisi pahaksi pitkää viikonloppua Euroopassakaan.

video >

Henna Kapulainen ja Helena Heikkilä

Henna ja Helena tapasivat toisensa Skotlannissa ollessaan töissä hotellissa St. Andrewsissa. Lopulta he päätyivät Jyväskylään opiskelemaan samaa alaa samaan kouluun. Ystävykset viettävät runsaasti aikaa yhdessä, ja haluaisivat päästä kerrankin myös lomalle yhdessä. Kohteena olisi British Open Golfin osakilpailu, missäpä muualla kuin St. Andrewsissa.

video >

Osa 5, lähetyspäivä 3.7.08 klo 20.20 TV2

Jukka ja Heli-Mari Ekmark

Pieksänmäen vieressä asuvalta pariskunnalta ei lopu tekeminen kesken. Parilla on viisi lasta, joista nuorin on alle vuoden. Perheen isä Jukka on nuorimmaisen kanssa kotona mutta Heli-Marilla on perhe-elämän lisäksi vielä päivätyö. Perhe haaveilee lomasta lämpimään, veden äärelle. Kohteella sinänsä ei ole väliä kunhan saa nukkua ja on rauhallista. Myös Ranska ja viinitilat kiinnostaisivat.

video >

Teemu ja Tuomo Herttua (Lähtevät viettämään Laatuaikaa Tavastialle)

Pohjoisen veljekset ovat ajatuneet asumaan eri kauunkeihin: Ouluun ja Rovaniemelle. Välimatkan lisäksi yhteistä aikaa verottavat muut arkiset asiat, kuten työ ja opiskelu, eikä opiskelijat budjettikaan aina kestä lomamatkoja. Voiton osuessa kohdalle veljekset lähtisivät yhdessä Ranskaan viinitilalle paistattelemaan päivää ja maistelemaan viinejä. Myös rokkikeikka Tavastialla olisi mieluinen.

video >

Kaisa Pohjola ja Nina Hakulinen

Tamperelaiset lukiolaistytöt Nina ja Kaisa jakavat monta harrastusta, muun muassa partion. Menevillä tytöillä on ylioppilaskirjoitukset vasta edessä Messukylän ja Lyseon lukioissa, joten ennen kiireistä lukion viimeistä vuotta olisi kivaa tehdä jotain yhdessä. Tyttöjen ykköshaave on interreilmatka Eurooppaan junalla. Hyvänä kakkosena tulee mökin vuokraaminen Lapista, jossa olisi kivaa vaeltaa ja saunoa kaveriporukan kesken.

video >

KESÄKUU:
Osa 4, lähetyspäivä 26.6.08 klo 20.20 TV2

Pasi Viitanen ja Maija Pajukangas-Viitanen

Maija ja Pasi ovat räväkät rovasti ja ruustinna Tampereelta. Rovastin eläkepäivien myötä rakkaalle moottoripyöräharrastukselle jää enemmän aikaa, mutta Suomen sää ei ole suotuisa talvipyöräilyyn. Lisäksi lukuisat ihanat lapset ja lapsenlapset vievät oman aikansa. Parin ykköshaaveena onkin päästä ajamaan talvella Espanjan lämpöön. Jos ykkösunelma karkaa liian kauaksi, kelpaa vauhtiparille ajokokemus jossain lähempänäkin.

video >

 

Mika Ruonakoski ja Antti Torppa (Kaverukset lähtivät viettämään Laatuaikaa Monacoon)

Uudenkaupungin vierestä kotoisin olevat kaverukset ovat ajautuneet eri puolille Suomea. Työt ja välimatka rajoittavat yhteistä aikaa, jota pitäisi viettää myös perheiden kanssa. Lisäksi herrat väittävät kärsivänsä orastavasta kolmenkympin kriisistä. Penkkiurheilun ystävinä miehet haluaisivat parannella kriisiään urheilun parissa ja päästä seuraamaan formulaa Monacon F1-osakilpailuun. Myös Valioliigaottelu tai alppihiihdon maailmancup sopivat taudin kuvaan.

video >

 

Arja-Leena Kivimäki ja Juha Talonen

Tamperelainen Arja-Leena ja Parkanossa asuva Juha viettävät kiireistä uusioperheen arkea. Parilla on yhteensä useampi lapsi, muutama ravihevonen ja vielä päivätyö kaiken muun päälle. Vapaa-aikaa ei juuri ole. Hevosista pitävä pari haluaisi lähteä Ranskaan, Pariisin, seuraamaan prix d’amerique ravitapahtumaa.

video >

Osa 3, lähetyspäivä 19.6.08 klo 20.20 TV2

Markku Lindroos ja Jenni Laakkonen

Tuusulalaiset Jenni ja Markku ovat moottoripyöräihmisiä. Kahden ihanan pienen pojan vanhempien ajan vie kuitenkin lasten lisäksi työ ja muut arjen askareet. Jennin ja Markun ykkösunelma on Moto GP-kisa Italiassa tai muualla Euroopassa. Jenniä Italiaan vetää – pyörien lisäksi- myös runsas kenkävalikoima. Jos Italian haave ei onnistu, kelpaavat pariskunnalle moottoripyöräkisat myös Suomessa.

> video

Sari Rivinen ja Rene Korhonen (He lähtevät viettämään Laatuaikaa Lapissa)

Rene ja Sari Tampereelta harmittelevat edelleen etteivät menneet katomaan F1-osakilpailua Pohjois-Amerikassa kun siihen olisi ollut mahdollisuus. Tilanne tulee korjata ja siksi parin ykkösjuttu on formulakisat Kanadassa. Hyvänä kakkosena tulee pitkä viikonloppu Euroopassa, joko Lontoossa tai Prahassa. Myös kotimaa houkuttaa, sillä hiihtoreissu Suomen Lappiin ilahduttaisi molempia.

> video

Riitta Ojanen ja Tuulia Stål

Riitta ja Tuulia tutustuivat toisiinsa useita vuosia sitten Turkissa. Nyt Tampereella asuva Riitta ja Lohjalla asuva Tuulia haluaisivat suurina Turkki-faneina takaisin suosikkimaahansa viettämään Tuulian 50-vuotisjuhlia. Ystävykset pitävät myös Jari Sillanpäästä, joten kakkosunelmana on Jarin keikka ja ehkä peräti fanitapaaminen. Kolmanneksi unelmaksi naisduo ilmoittaa kuumailmapallolennon, vaikka korkeat paikat eivät olekaan molempien suosikkeja.

> video

Osa 2, lähetyspäivä 5.6.08 klo 20.20 TV2

Minna Nordström ja Teiju Kaartinen

Pirteät raisiolaiset blondit ovat tunteneet toisensa jo monta vuotta. Takana on rankka vuosi, eikä kaksikolla ole aikaa eikä rahaa rentouttavaan lomailuun. Tehoduo haaveileekin biletysmatkasta lämpimään veden äärelle. Matkaan kuuluisi luonnollisesti shoppailua, juhlimista, hemmottelua ja unet hyvässä hotellissa.

> video

Michael ja Nora Lackschewitz

Toimintaterapeutiksi opiskelevalla tyttärellä ja yritysjohtajaisällä ei aika riitä toistensa tapaamiseen. Heillä on kuitenkin yhteisiä harrastuksia, kuten purjehdus ja sushin syönti. Jälkimmäiseen liittyy myös heidän haaveensa matkasta Japaniin maistelemaan aitoa japanilaista sushia ja tutustumaan japanilaiseen kulttuuriin.

> video

 

Anne ja Jarno Kousa (He lähtevät viettämään Laatuaikaa jonnekin päin Eurooppaa)

Jyväskyläläisellä avioparilla ei ole ainakaan vapaa-ajan ongelmia. Päivätyön ohella he kuljettavat kahta lastaan jalkapallotreeneihin useimpina arki-iltoina ja tietysti vielä peleihin. Parin haavekin liittyy jalkapalloon; pariskunta lähtisi mielellään seuraamaan jalkapallon EM-kisoja Sveitsiin ja Itävaltaan. Ilman lapsia.

> video


TOUKOKUU:
Osa 1, lähetyspäivä 29.5.08 klo 20.20 TV2

Jari ja Sari Sormunen

Lappeenrantalainen aviopari Jari ja Sari kaipaavat yhteistä aikaa lasten ja päivätyön oheen. Arjen katkaisisi fanimatka jääkiekon MM-kisoihin Leijonia kannustamaan. Itärajan tuntumassa asuva pari ei myöskään ole käynyt rajan toisella puolella, joten junamatka Helsingistä Moskovaan – ja takaisin- olisi hieno kokemus.

> video

Riikka Karppinen ja Jani Heino (He lähtevät viettämään Laatuaikaa Amsterdamiin)

Riikka ja Jani ovat kilpailuhenkinen nuoripari, joille ei välimatkan takia jää tarpeeksi aikaa Trivial Pursuit-turnauksille. Riikka opiskelee Turussa ja Jani Mikkelissä, eikä viiden tunnin junamatkaa voi tehdä joka päivä. Pari muistelee kaiholla taannoista Amsterdamin-matkaa, ja siksi he haluaisivat lähteä uudestaan Hollantiin. Riikalle tosin sopisivat jalkapallon EM-kisatkin, useamman arvokisaturnauksen kiertäneenä hän haluaisi näyttää Janillekin huippufutista livenä.

> video

Seija Savioja ja Kristiina Nieminen

Porilaiset Seija ja Kristiina ovat tunteneet toisensa jo monta vuotta. Naisten yhteistä aikaa verottavat työ, perheet ja ihanat lapsenlapset. Jos yhteistä aikaa sattuu olemaan, se käytetään kotiseutumatkailuun ja muuhun hauskaan. Seija ja Kristiina ovat musiikin ystäviä ja heidän ykköshaaveensa onkin Bruce Springsteenin keikka Lontoossa. Toisena haaveena on kotoinen Kirjurinluoto ja Santanan konsertti Pori Jazzien aikaan.

> video