Maritta Kuula

Mitä meidän tulisi tietää Michael Jacksonista?

Michael Jackson oli mielenkiintoinen hahmo, joka herättää monenlaisia kysymyksiä – ihminen, jonka ongelmat ja omalaatuisuus heijastuvat konkreettisesti hänen kasvoillaan.

Heppu, joka ei muista mitään

Jos muistan elokuvat väärin, niin sama voi pitää paikkansa elämän suhteen. Olenkin tyytyväinen ettei mitättömän persoonani tarvitse kirjoittaa elämänkertaa. Aikamoista soopaa siitä nimittäin tulisi.

Voi Georg Ots ja aivoparkani!

Ajatus ihmisen jalostamisesta on järkyttävä ja hölmö! Geenit ja perimä ovat monimutkaisempi asia kuin ihmisten kyky ymmärtää sitä millaisia ominaisuuksia ihmiskunta tarvitsee...

15 minuuttia

Jokainen suomalainen tuntuu osaavan ottaa oman 15 minuuttisensa julkisuuden valokeilassa entistä tyylikkäämmin. Autenttisia hahmoja näkee mediassa entistä harvemmin.

Grace ja muoti

Itse en ole juurikaan seuraa muoteja, mutta pidän kyllä kaikesta hullusta, teatraalisesta ja liioitellusta.

Henkeen ja vereen

Vaikka musiikin tai kirjat lataisikin verkosta, pitäisi tekijöiden ja kustantajien saada siitä kohtuullinen korvaus. Painokulut ovat vain pieni osa musiikin ja kirjojen tekemiseen kuluneesta rahasta ja vaivasta.

Artisti etsii yleisöä!

Kun maailma on täynnä musiikkia, on helppo ymmärtää, että kuulijakin erikoistuu, valitsee musiikista tyylilajin, jota seuraa.

Banaali rakkaus

Elämämmekö rakkaudetonta aikaa? Koettelemmeko ihmisenä olemisen rajoja? Ehkä kaikki ajat ovat olleet rakkaudettomia. Romeo ja Juliakin olivat vain sekopäisiä teinejä