Jenna Bågeberg ei halua olla yhden genren laulaja

Jenna Bågeberg ei halua olla yhden genren laulaja

Ajankohtaista - To 28.4.2011, klo 13.15 - Toimittaja: Sari Törmikoski

Areena-sisällön näkyminen vaatii Javascriptin päälläolon sekä Flash-liitännäisen

Areena linkki: http://areena.yle.fi/video/1303989364940

311
tykkää tästä

Jenna Bågebergin uusi albumi ”Nyt!” näyttää uuden puolen laulajattaresta. Uuden albumin biisit ovat popimpia kuin Jennan aiempi tuotanto. Mukana on myös soulin ja bluesin sävyjä. ”Kyllä tämä levy on ensimmäiseen verrattuna lähempänä minua, tämän päivän Jennaa. Onhan se popimpi levy, on se totta”, Jenna myöntää.

Jenna Bågebergin toista levyä alettiin työstää jo syksyllä 2009, joten välillä artisti on odottanut uuden levynsä julkaisua malttamattomana. ”Prosessi oli pitkä, mutta lopputulos on todella hyvä. Ideoita kannatti hautoa”, Jenna toteaa.

Vuoden 2007 tangokuningatar Jenna Bågeberg ei halua olla tiukasti yhden genren laulaja, mutta tarkoituksena ei kuitenkaan ole pomppoilla liian moneen suuntaan. ”Ei mulla ole suunnitelmissa mitään suurempia aluevaltauksia, hevin jätän hevilaulajille. Kyllä tässä nyt tiettyä linjaa pidetään”, Jenna naurahtaa.

Nyt!-levyn biisit ovat Mika Toivasen ja Ilkka Vainion käsialaa. Jenna ei näe mahdottomana ajatusta, että tulevilla levyillä voisi olla mukana myös hänen itsensä kirjoittamia kappaleita. ”Mie toivon, että niitä joskus tulee. Joskus oon teinivuosina laulunkirjoittamista kokeillut, mutta silloin se ei onnistunut. Viime aikoina olen kuitenkin alkanut miettiä, että miksipäs ei.”

Lisää artisteista:Jenna Bågeberg

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (2)

Näyttää silta, että ei näistä Ilkka Vainion ja kumppaneiden sovittamista kappaleista taida hittejä tulla. Kuka tekee lauluja esim.
Suvi Teräsniskalle, Jenni Vartiaisella ja Antti Tuiskulle, tässä muutamia, joiden levyt ovat tietääkseni myyneet hyvin.

Anonyymi Ma 16.5.2011, klo 15.51

Ilkka Vainio vaikuttaa tosi monen artisitin taustalla. Olisi joskus mukava kuulla, mitä mieltä hän on eri "suojattiensa" taidoista, tulevaisuudesta yms. Esimerkiksi herra nimeltä Amadeus on aika outolintu. Valehtelevatko vanhat silmäni kun olen huomaavinani Amadeuksessa vähän sellaista oikeanlaisen nöyryyden puutetta.
Kyllä tie nousee pystyyn helposti.

Anonyymi Ma 9.5.2011, klo 15.31

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä