Vesa-Matti Loiri: ”Tahti on hidastunut, mutta kuolemaa en odota”

Vesa-Matti Loiri: ”Tahti on hidastunut, mutta kuolemaa en odota”

Ajankohtaista - Ma 14.12.2009, klo 13.03

Tälle sivulle liitetyn mediatiedoston esittäminen vaatii Adobe Flash Playerin.
348
tykkää tästä

Mikä Vesku Loirista tulee isona? Vesku on kokeillut kaikenlaista ja onnistunut melkein täydellisesti kaikessa. Nyt otsikoissa ovat terveysongelmat, mutta niistä huolimatta taiteilija on edelleen tosissaan. Tosissaan olemisen Vesku kertoo menestyksensä salaisuudeksi, vaikka se käy joskus jopa terveydelle vaaralliseksi.

Kuolemaa Vesa-Matti Loiri ei pelkää, vaan ajattelee, että tuo vasemmalla olkapäällä istuva veijari on loppujen lopuksi se kaikkein uskollisin ystävä. Raila Halmetoja haastattelee.

 

Lisää artisteista:Vesa-Matti Loiri

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (10)

Rakastan musiikkiasi ja ääntäsi todella paljon. Olet paras Vesku. Kiitos.

Päivi La 19.12.2009, klo 08.09

Sydämmeeni joulun teen sen ainoa ja oikea tulkitsija on Vesa Matti !

Anonyymi Pe 18.12.2009, klo 13.21

Joulunviettoni alkaa aina Sinun joululevylläsi ja Sydämeni joulun teen -kappaleella. Olen nauttinut elämäntyösi hedelmistä ihan kaikista, musiikista ja näyttelemisenalalta. Kiitos niistä kaikista ja hyvää vointia Sinulle ja nautinnollisia joulukonsertteja!

Anonyymi Pe 18.12.2009, klo 11.16

Olet tehnyt niin suuriarvoisen ja mittavan uran, että toista kaltaistasi ei tule mieleen Suomenmaassa. Olet tehnyt sen vielä hyvin monipuolisesti ja mestariluokkaisella taidolla ja panostuksella. Arvostan ja kunnioitan Sinua erittäin paljon. Jos tapaisin Sinut joskus liveä ja saisin kiittää Sinua, vapisisin karismasi "edessä" niin, etten saisi sanaa suustani. Noin suurta karismaa en tiedä kenelläkään muulla ja sen ja taitoinesi kanssa olet Yksi Suurimmista Mestareis ikinä. Kiitos Sinulle olemassaolostasi!

Anonyymi Pe 18.12.2009, klo 11.14

Hyvä Vesku, olen aina aivan erityisesti pitänyt kaikesta tekemisistäsi, lauluista ja näyttelemisestä, 60-luvun yht.kunnallisista lauluista ja Leino-versioistasi (nuotit ja levyt on) Lappi-trilogiaan ja siihen uusinpaan asti. Konserteissasi olen ollut, mutta teatterinäytökset ovat jääneet kokematta livenä. Pojat -elokuvan näin vasta hiukan jälkeen päin ja kaikki muut elokuvasi luettelematta erikseen ovat olleet todella hyviä. Olen todella nauttinut suuresti monipuolisesta taiteellisuudestasi, mikä on aina koskettanut sekä myös aina haastetteluistasi. Suuri Kunnioitukseni ja Ihailuni Sinua kohtaan! Olet tehnyt uskomattoman paljon suomalaisen kulttuurin eteen! Kiitos ja hyvää vointia Sinulle! Terv. KT

Anonyymi To 17.12.2009, klo 22.43

Joulun aikaan tulee niin paljon konsertteja monilta artisteilta,ettei kohta tiedä ketä kuuntelis/katselis ! Onneksi kuitenkin eri alkaan ! Vesku on tehnyt hienon uran,kiitos siitä ! Rauhallista Joulun aikaa ja kaikkea hyvää jatkossa !

Anonyymi To 17.12.2009, klo 21.24

Veskulle rauhallista joulua, kiitos konserteista lapin lasten laitumilla.Kiitos ihanista kappaleista sekä laulettuna että soitettuna. Olet mahtava tulkitsija,"Sydämeeni joulun teen" on paras esittämänäsi!!!!
Voimia ja rauhallista joulun aikaa!

ippa To 17.12.2009, klo 15.14

Voi, kiitos Vesku hienoista Leino-tulkinnoistasi ja muistakin koskettavista lauluistasi! Olen saanut niistä paljon lohtua ja iloa elämääni!!! Olet Mestari!!!

Iki-Ihailijatar To 17.12.2009, klo 14.47

Veskulle kiitoksia hienosta musiikista ! Tervetuloa Lappin rauhaan,kun kiireiltäsi ehdit !

suopunki To 17.12.2009, klo 10.56

Veskulle oikein lämpimiä terveisiä ja kiitoksia ihanista lauluista ja kaikesta muustakin! Hyvää vointia ja rauhallista joulun aikaa!

Tuula Ke 16.12.2009, klo 14.55

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä