Onnea Kuopion Nuorisokuoro!

Onnea Kuopion Nuorisokuoro!

Suomen Paras Kuoro - La 31.10.2009, klo 20.40

929
tykkää tästä

Alkuerästään asti yhdessä kulkeneet kuorot tarjosivat finaalin arvoisen illan. Tuhannet harjoitustunnit ja intohimo musiikkiin takaavat, että yleisö nauttii kun ääneen pääsevät Kuopion Nuorisokuoro ja Philomela

Illan ensimmäisenä tehtäväkappaleena kuultiin Lauri Tähkän ja Elonkerjuun "Pauhaava sydän". Esittäjänä Philomela, joka teki sen taas! Huikea sovitus ja huikea esitys. "Taitava, tarkka ja puhdas suoritus, josta on kovin vaikea löytää mitään moitittavaa", vakiotuomari Seppo Murto tiivisti. 

Seuraavaksi vauhtiin pääsi Kuopion Nuorisokuoro, joka esitti Bon Jovin kappaleen "It's my Life". Kuopiolaisia on kehuttu koko syksyn iloiseksi, energiseksi ja raikkaaksi esiintyjäksi. Suitsuttajien joukkoon liittyi finaalissa vierailevana tuomarina toiminut Tarja Turunen. Viehkeä sopraano lausui esityksen jälkeen: "Te olette aivan ihanan iloisen näköisiä, juuri näin!" 

Finaalin potpuri teki kunniaa legendaariselle Juha Vainiolle. Finaaliin kunniaksi kuorot saivat kaksin kappalein "Junnun" sanoittamia klassikkoja. Ja kuten arvata saattaa, finaalikaksikko antoi yleisölle melkoisen nautinnon. "Täydellisyyttä hipoo", Tarja Turusen sanoin. 

Finaalikuorot esittivät viimeisenä musiikkinumerona kappaleen "Show must go on" yhdessä Lauluyhtye Rajattoman kanssa. Huikea ilta oli todella saanut arvoisen päätöksensä. Kiitos suomalaiselle kuoro-osaamiselle!

Hei kaikki Satumaan kävijät!

Satumaa-palvelun ylläpito ja toimittaminen loppui 7.6. ja artikkelien kommentointi on suljettu.
Kiitos aktiivisuudestanne ja näkemisiin jatkossa uudessa palvelussa http://yle.fi/musiikki

Kommentit (38)

Äänestystuloksia odotellessa...
Veikkaan, että äänet meni 90% Kuopiolaisille ja 10% Hesaa. Voi olla, että Nuorisokuorolle meni vieläkin enemmän. Tämä on varmaan syy, miksi ne ei ole vielä näkyvillä.
Odotellaan alkuviikkoon.

Anonyymi La 31.10.2009, klo 23.06

Ei ollu mun mielestä voittamisen arvoinen..!

Anonyymi La 31.10.2009, klo 22.42

YLE, me maksettiin äänestämisestä ja haluaisimme ne prosentit kuulla, olisiko tämä mahdollista?

Anonyymi La 31.10.2009, klo 22.18

Minäkin olen äänestäjänä utelias kuulemaan, millaisia olivat äänimäärät finaalissa. YLE on varmaankin valmis antamaan katsojilleen ja ohjelman maksaville äänestäjille tiedon äänimääristä.
Kuopion Nuorisokuoro oli raikas, paljon mielyttävän hellyyttäviä nuoria yhdessä, jotka osasivat asiansa, elikkä hullaannuttivat meidät, äänestäjänsä. Tällaista lisää, on erittäin terveellinen esimerkki nuorille, kuinka voi viettää hyviä hetkiä samanhenkisten kavereiden kanssa.

kuopiolaisia äänestänyt La 31.10.2009, klo 22.15

Huikean taitavia kuoroja molemmat!
Osoittaa mahtavaa osaamista saada valmiiseen pakettiin viikossa liudan uusia kappaleita, jotka kuulostavat aivan priimalta ja kaikki soi uskomattoman luontevasti.
Kuorot ovat sisäistäneet täysin, mistä musiikin ilo syntyy. Onnea ja kiitos teille, ja myös aiemille kuorokumppaneille. Samaa valoa ja iloa tulevaan!

Musafani La 31.10.2009, klo 22.06

Äänestysprosentit näkyviin!

anna La 31.10.2009, klo 22.00

Veikeesti Kuopiolaiset tuli, näki, koki ja voitti! - Suomen paras kalakukko 2009! Onnea hurjan paljon!

Albatrossi La 31.10.2009, klo 21.59

Missä ovat äänesysprosenit? :o

Anonyymi La 31.10.2009, klo 21.53

Uusimmat

Muualla Yle.fi:ssä