Takaisin Sohvan etusivulle Sohvan sarjat Perjantaileffat    


Kesän parhaista dokumenteista, sarjoista ja ohjelmista kannattaa odottaa! Tuoreet tiedot ohjelmista löydät aina täältä.
Äläkä unohda tsekata elokuvia. Keväällä alkaneet sarjat löytyvät Sohvan sarjat-sivulta.

 

 Kesäkuun dokumentit ja alkavat sarjat

Su 8.6.
Kaisaniemi Pop klo 14.00
Ma 2.6. alkaen Summeri klo 10.00


Kesän aikana tuoreet tiedot TV1:n ohjelmista löydät osoitteesta
www.yle.fi/tv1

 

(Kuvalähde: YLE )

Sankarimme Kale

 

 

TV1 maanantaina 2.6. klo 10.00
SUMMERI

Summeri pärisee taas kesälomalaiset hereille joka arkiaamu aina elokuulle asti. Helsingin uimastadionilta tehtävän interaktiivisen ohjelman juontavat Nuppu Stenros ja Heikki Paasonen. Lähetykset ovat osan kesää suoria. Summerissa näkyy nyt koko Suomi. Toimittajat kiertävät eri puolella maata tehden juttuja kiinnostavista ilmiöistä ja henkilöistä.

Katutaikuri Petri Seppälä lumoaa ihmiset tempuillaan kaduilla, puistoissa ja terasseilla. Paula Norosen kirjoittamassa sketsisarjassa Sartsa ja Timppa tavataan jäätelökioskilla, jossa ei käy eikä näy asiakkaita, ja neuvokas Sartsa ylläpitää työnsä ohessa puhelimitse koululaisten ehtoneuvontaa. Tavan mukaan Popparit vierailevat Summerissa päivittäin, ja katsojilla on mahdollisuus keskustella suorassa lähetyksessä idoliensa kanssa. Katsojat voivat lähettää Summerin nettisivuille ottamiaan valokuvia ja tekemiään lyhyitä video-ohjelmia kaikkien nähtäviksi. Joka ohjelmassa valitaan mielenkiintoisin
valokuva, joka näytetään tv- lähetyksessä. Tsekkaa sivut osoitteessa www.yle.fi/summeri!

Tunnin mittaisessa Summerissa nähdään myös Klaani-sarjan viidennen tuotantokauden odotetut upouudet jaksot ja seurataan täytepaloina uudenlaisella tekniikalla toteutetun Kulman kundit -sarjan minuutin mittaisia animaatioita Pariisin esikaupunkilaispojista, jotka notkuvat kaduilla ja filosofoivat - lähinnä tytöistä. Uusintoina Summereissa tarjotaan 26 osaa ranskalaisen Claire Bretecherin sarjakuviin perustuvaa
piirrossarjaa 15-vuotiaalla Agrippinan elämästä. Summerin tuottaa TV1:lle YLE Nuortenohjelmat.

  (Kuvalähde: YLE )

 

 

 

 

 

TV1 sunnuntaina 8.6. klo 14.00
KAISANIEMI POP

Kaisaniemi Pop aloittaa kesän! TV1:n ja YleX -radiokanavan yhteinen ilmaiskonsertti järjestetään lauantaina 7.6.2003, ja tapahtumapaikkana on tuttuun tapaan Helsingin rautatieaseman kupeessa sijaitseva Kaisaniemen puisto. Lavalle nousee suomalaisen musiikkimaailman kärkikaarti. Seuraavana päivänä konsertin parhaista paloista esitetään parituntinen kooste, jonka aikana selviää mm. kenen setti rokkasi tykimmin ja kuka sai yleisön villiintymään.

Perinteinen konsertti on ollut joka kesä yleisömenestys, ja tuttuun tapaan tänäkin kesänä lavalla nähdään kunnon liuta eturivin kotimaisia bändejä ja artisteja. Räväkkää rokkia, kesäpoppia ja balladeita tarjoavat Gimmel, Yö, Kwan, YUP ja Apulanta.

Listaykkösten ykköstuntijat Kati Pensola ja Meri-Tuuli Lindström juontavat Kaisaniemi Pop -koosteen. Sanavalmis parivaljakko on tuttu TV1:n perjantai-iltaisesta Top40 -ohjelmasta. Kaisaniemi Pop -tapahtumassa lavalla nähdään myös vanha kunnon toilailukaksikko Juuso ja Peltsi, jotka juontavat YleX:n Aamua. TV-ohjelmassa nämä asiantuntijat heittävät hulvattomia kommenttejaan tapahtumista.

Sunnuntai-iltapäivänä nähtävä kooste esittää tuoreeltaan konsertin mehukkaimmat jutut, parhaat biisit ja kuumat tunnelmat. Ohjelmaa tahdittavat Meri-Tuulin ja Katin nasevat juonnot. Kaisaniemi Popista alkaa todellinen kesä!

  (Kuvalähde: YLE )
Lavafiiliksiä vuodelta 2002.
Lavafiiliksiä vuodelta 2002.
Tämän vuoden menoa...
 

 


 

Perjantaisin klo 18.36
TOP 40 -LISTA

Joka perjantain pelastaja, Suomen kuumin musiikkiohjelma Top40 pyörii perjantaisin klo 18.36 alkaen. Top40 perustuu radiokanava YleX:n kokoamaan Suomen viralliseen albumilistaan ja tärkeimpiin ulkomaisiin poplistoihin.

Tärkein asia Top40:ssä on Suomen albumilista. Lisäksi ohjelmassa käydään läpi Britannian Top 20 -myyntilista sekä jonkin muun, eksoottisemman maan myyntilista. Jokaisessa Top40:ssä nähdään viisi musiikkivideota, ja studioon kutsutaan mielenkiintoisia musiikkivieraita. Viikoittain muistellaan myös vanhoja, 10-20 vuoden takaisia poplistoja ja -artisteja. Ohjelma on Yle Nuortenohjelmien tuotantoa.

Kati Pensolan ja Meri-Tuuli Lindströmin seurassa voi tapahtua mitä vain
>> katso lisää
!! PS.Tätä et halua missata!

  (Kuvalähde: YLE / Jyrki Valkama)
 

 

Takaisin ylös