YLE Teema

 

Anonyymi

[/quote]

Kyllä juutalaiset kuvittelivat että kommunismi on tuleva paratiisi, sillä Marx kirjoitti:
"Työväenluokka on se oikea Messias, joka tuo sovituksen maailmaan kärsien ja taistellen pimeyden lasten, porvarisluokan taholta tulevaa vääryyttä vastaan. Työläisten hyväksikäyttö on perisynti. Tulevaisuuden sosialistinen yhteiskunta on se lopullisena päämääränä oleva valtakunta, jossa susi ja lammas elävät rinta rinnan eikä maa enää kasva ohdakkeita, vaan kantaa runsasta satoa. Proletaarinen järjestö, Puolue, on se Jumalan kansa, joka vaeltaa kohti messiaanista valtakuntaa. Tehdas on se temppeli, missä työ on uusi rukous. Tiede on oikea teologia...".

Juutalaisethan käytännössä muodostivat ensimmäisen neuvostohallinnon, 17 jäsentä 22 jäsenestä. Kansankomissaarien neuvosto piti jiddishin kielellä kokouksiaan, oli siinä Stalinilla katkeruutta, jos kerran hänkään ei ollut millään muotoa juutalainen. En ole kyllä tähän mennessä kuullut kenenkään väittäneen Lenin olleen muuta kuin puhdasoppinen juutalainen, oliko rotu sitten puhdas juutalaisrotu satojen vuosien päähän ei liene merkityksellinen asia.

Oletko todella sitä mieltä, että Soros on hyväntekijä? Mies joka kaatoi Englannin pankin, tuki George W. Bushia ja tukee miljoonilla kannabiksen käyttöä. Satsaa voittojaan muuttaakseen järjestelmiä sopiviksi niin itselleen kuin juutalaisille.

Mayer Rothschildista lähtien 1700- luvulta alkaen juutalaiset ovat olleet vallankumouksellisia finanssialalla. Amerikassa valta talousalueen rahaelämässä keskittyikin hyvin pitkälle juutallaisten käsiin 1800-luvulta alkaen. Asiaa auttoi vielä se, että juutalaisilla perheillä oli tapana välttää avioliittoja ei-juutalaisten kanssa.

Eräs maailman vaikutusvaltaisimmista naisista, Elisabeth Joseph-Cohen, toimii tällä htekellä Goldman Sachsin johdossa.

Maailmanpankin johdossa toimineet James D. Wolfensohn, Joseph Stiglitz ja Paul Wolfowitz. Myös Yhdysvaltain keskuspankin neljästätoista pääjohtajasta neljä ovat olleet juutalaisia: Eugene Meyer, Arthur F. Burns Alan Greenspan ja nykyinen johtaja, Ben Bernanke.

Juutalaisilla on ollut ja on suuri taloudellinen vaikutusvalta niin päättää tekemisistään kuin myöskin arvioida mihin päätökset johtavat.

Venäjän sekasortoisen finanssielämän vaikuttajat ja "oligarkit" ovat suuremmissa määrin juutalaisia, muun muassa Bruce Rappaport, Boris Berezovski ja Vladimir Gužinski ja Semjon Mogilevitš. Herrat putsasivat Venäjän ja saivat maan entistä enemmän sekaisin, joka johti siihen, että maahan palautetaan totatalitarismi.

Juutalaiset ovat älykkäitä muuallakin kuin tieteellisesti todistettu saksalaisjuutalainen haara. Syrjitty ja kaltoin kohdeltu juutalaisrotu arvostaa älyä ja koulutusta ihan aiheesta. Kaikista tieteiden Nobel-palkinnoista 22 % on myönnetty juutalaisille ja juutalaisia on 0,2% maailman kaikesta väestöstä.

Älykkäät johtajat ovat vastuussa johdettaviensa tekemisestä, väkivaltaista vallankumousta teoretisoineet ovat toivoneet väkivaltaista vallankumousta, myös huippuälykäs ydinpommin suunnittelija tiesi sen käytöstä ja tuhovoimasta, dynamiitin keksijä perusti Nobel-rauhan rahaston huonon omantunnon vuoksi tehdessään valtavan omaisuuden koska jo ensimmäisessä maailmansodassa kuoli 8,5 miljoonaa ihmistä.

Älykkäät juutalaiset ovat tienneet täsmälleen mitä ovat olleet tekemässä.Taloudellista valtaa käyttävät juutalaiset ovat pelanneet ja pelaavat omaan pussiin, juutalaisten turvallisuutta ja taloudellista asemaa tuetaan ja lobataan kaikin keinoin. Onhan juutalaisia vainottu vuosituhansien ajan.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.