YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:

[/quote]

"Kyllä juutalaiset kuvittelivat että kommunismi on tuleva paratiisi, sillä Marx kirjoitti:..."
"Juutalaiset"?! Millä ihmeen logiikalla yhden juutalaisen ajatukset muuttuvat kaikkien juutalaisten ajatuksiksi? Otto Wille Kuusinen oli sitä mieltä, että Suomi on liitettävä Neuvostoliittoon. Sinun logiikallasi siisi kaikki suomalaiset halusivat Suomen liitettäväksi Neuvostoliittoon.

"Juutalaisethan käytännössä muodostivat ensimmäisen neuvostohallinnon, 17 jäsentä 22 jäsenestä." Natsipropagandavalhe. Ensimmäisessä kansankomissaarien neuvostossa ei edes ollut 22:ta jäsentä. Puheenjohtaja Leninin ja sihteeri Gorbunovin lisäksi neuvostossa oli 14 komissaaria eli ministeriä, joista ainoastaan yksi, Trotski, oli juutalainen.

"Kansankomissaarien neuvosto piti jiddishin kielellä kokouksiaan..."
Vielä törkeämpi natsipropagandavalhe. Ei voi mitenkään olla mahdollista, että 16 hengen ryhmässä, josta ainoastaan yksi (Trotski) tai mahdollisesti kaksi (Trotski ja Lenin) edes osasi jiddishiä, olisi käytetty sitä yhteisenä kielenä.

"En ole kyllä tähän mennessä kuullut kenenkään väittäneen Lenin olleen muuta kuin puhdasoppinen juutalainen..."
Leninin äidinpuoleinen isoisä polveutui alun perin juutalaisesta Blank-suvusta, mutta Leninin äiti oli luterilainen ja isä ortodoksi. Lapsena Lenin kastettiin ortodoksiksi. Hän ei kasvanut juutalaisessa ympäristössä, ei koskaan käynyt synagogassa eikä koskaan opiskellut Tooraa. Hän oli siis hyvin kaukana puhdasoppisesta juutalaisesta.

"Oletko todella sitä mieltä, että Soros on hyväntekijä?"
Soros on lahjoittanut yli 8 miljardia hyväntekeväisyyteen.

"...[Soros] kaatoi Englannin pankin..."
Sorosta käytettiin syntipukkina. Tosiasiassa Englannin pankki ei edes kaatunut, vaan punta jouduttiin vetämään ulos ERM:stä ja devalvoimaan, mikä oli Britannian hallituksen huonon rahapolitiikan eikä Sorosin syytä.

"...[Soros] tuki George W. Bushia..."
Täytyy todella ihmetellä, mistä oikein revit "faktasi". Asia on juuri päin vastoin: vuoden 2004 vaaleissa Soros tuki demokraatteja noin 25 miljoonalla dollarilla sekä totesi muun muassa, että Bushin kaataminen on "hänen elämänsä keskeisin päämäärä" ja "elämän ja kuoleman kysymys".

"..[Soros] tukee miljoonilla kannabiksen käyttöä."
Ei Soros tue kannabiksen käyttöä sentilläkään. Hän kannattaa huumelainsäädännön kohtuullistamista ja järkeistämistä, niin että pienten kannabismäärien halussapito ei olisi rangaistavaa. Mielipidemittausten mukaan 41 prosenttia amerikkalaisista on Soroksen kanssa samaa mieltä.

Lopetan keskustelun omalta osaltani tähän.

Lopputiivistelmä:
Juutalaiset ovat aivan tavallisia ihmisiä. He eivät ole mikään yhtenäinen ryhmä, jonka kaikilla jäsenillä olisi samat mielipiteet ja päämäärät. Juutalaisten keskuudessa on monenlaisia yksilöitä, joista suurin osa on ihan tavallista, työteliästä keskiluokkaa. Suurin osa nykypäivän juutalaisista on maltillista, maallistunutta väkeä, joiden elämässä uskonnolla ei ole sen enempää sijaa kuin suomalaisen keskivertoluterilaisen elämässä. On juutalaisissa toki rikollisiakin - minkä kansan keskuudessa ei olisi? Jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.