YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:
Anonyymi kirjoitti:

"Kyllä juutalaiset kuvittelivat että kommunismi on tuleva paratiisi, sillä Marx kirjoitti:..."
"Juutalaiset"?! Millä ihmeen logiikalla yhden juutalaisen ajatukset muuttuvat kaikkien juutalaisten ajatuksiksi? Otto Wille Kuusinen oli sitä mieltä, että Suomi on liitettävä Neuvostoliittoon. Sinun logiikallasi siisi kaikki suomalaiset halusivat Suomen liitettäväksi Neuvostoliittoon.

En rinnastaisi juutalaista kommunismin isää, pääoman ja kommunistisen manifestin kirjoittajaa Marxia Otto Wille Kuusiseen. Marxia puhdasverisesti toteutti toki muitakin kuin juutalaisjohtajia, mutta teoria-käytäntö yhteys juutalaisten ja Marxin välillä oli hyvin kirkas. Juutalaisten kannalta kommunismin totalitarismi taas on ollut erittäin vahingollista. Kommunismin sijaan toimii parhaiten Israelin juutalaisvaltio, jossa juutalaisuus on maan virallinen ideologia ja juutalaisia 80% väestöstä.

"Juutalaisethan käytännössä muodostivat ensimmäisen neuvostohallinnon, 17 jäsentä 22 jäsenestä." Natsipropagandavalhe. Ensimmäisessä kansankomissaarien neuvostossa ei edes ollut 22:ta jäsentä. Puheenjohtaja Leninin ja sihteeri Gorbunovin lisäksi neuvostossa oli 14 komissaaria eli ministeriä, joista ainoastaan yksi, Trotski, oli juutalainen.
"Kansankomissaarien neuvosto piti jiddishin kielellä kokouksiaan..."
Vielä törkeämpi natsipropagandavalhe. Ei voi mitenkään olla mahdollista, että 16 hengen ryhmässä, josta ainoastaan yksi (Trotski) tai mahdollisesti kaksi (Trotski ja Lenin) edes osasi jiddishiä, olisi käytetty sitä yhteisenä kielenä.

Neuvostohallitus eli kansankomissaarien neuvosto, “Sovnarkom” muodostui seuraavista jäsenistä:

Puheenjohtaja V.I. Ulanov (Lenin) venäläinen/juutalainen
Ulkoasiat G.V. Tshitsherin venäläinen
Kansallis. J.Dzhugashvili (Stalin) georgialainen
Maatalous Protian armenialainen
Talousneuvosto Lourie (Larin) juutalainen
Elintarvikkeet A.G. Schlihter juutalainen
Armeija ja laivasto L.D.Brontein(Trotski) juutalainen
Valtion valvonta K.I. Lander juutalainen
Valtion maat Kaufmann juutalainen
Työvoima V.Scmidt juutalainen
Sosiaaliapu E. Lilina(Knigissen) juutalainen
Koulutus A. Lunatsharski venäläinen
Uskonto Spitzberg juutalainen
Sisäasiat Apfelbaum (Zinovjev) juutalainen
Terveydenhoito Anvelt juutalainen
Raha-asiat I.E. Gukovs juutalainen
Raha-asiat G.Sokolnikov juutalainen
Lehdistö Voldarski(Goldstein) juutalainen
Oikeus I.Z. Shteinberg juutalainen
Pakolaiset Fenigstein juutalainen
Pakolaiset Savitsh juutalainen
Pakolaiset Zaslovskien juutalainen

“Sovnarkomin” 22 jäsenestä 17 juutalaista, Leninin äiti oli juutalainen ja hänet adoptoinut isänsä oli juutalainen, Lenin puhui tietysti täydellisesti jiddisiä, jota käytettiin yleisinpänä kielenä neuvostohallinnon sisäpiireissä.

"Oletko todella sitä mieltä, että Soros on hyväntekijä?"
Soros on lahjoittanut yli 8 miljardia hyväntekeväisyyteen.

"...[Soros] kaatoi Englannin pankin..."
Sorosta käytettiin syntipukkina. Tosiasiassa Englannin pankki ei edes kaatunut, vaan punta jouduttiin vetämään ulos ERM:stä ja devalvoimaan, mikä oli Britannian hallituksen huonon rahapolitiikan eikä Sorosin syytä.

"...[Soros] tuki George W. Bushia..."
Täytyy todella ihmetellä, mistä oikein revit "faktasi". Asia on juuri päin vastoin: vuoden 2004 vaaleissa Soros tuki demokraatteja noin 25 miljoonalla dollarilla sekä totesi muun muassa, että Bushin kaataminen on "hänen elämänsä keskeisin päämäärä" ja "elämän ja kuoleman kysymys".

"..[Soros] tukee miljoonilla kannabiksen käyttöä."
Ei Soros tue kannabiksen käyttöä sentilläkään. Hän kannattaa huumelainsäädännön kohtuullistamista ja järkeistämistä, niin että pienten kannabismäärien halussapito ei olisi rangaistavaa. Mielipidemittausten mukaan 41 prosenttia amerikkalaisista on Soroksen kanssa samaa mieltä.

Soros tunnetaan parhaiten Englannin pankin kaatajana, jolloin Englannissa jouduttiin Soroksen keinottelun vuoksi altistamaan pankki vapaalle kilapilulle, joka taas nykytietämyksen mukaan on juutalaispankkiireille ja heidän sijoittajilleen mahdollistanut globaalin puhalluksen ja verkostoitumisen. Britanniassa ja Venäjällä huono rahapolitiikka mahdollisti sen, että Soros pääsi toteuttamaan n. miljardin punnan voiton, kun on paikka niin silloin kavalletaan.

Uskoo ken haluaa, että juutalainen Soros toteutti ja toteuttaa puhtaasti yksityistä politiikkaa.

Soros tuki Gearge W. Bushia voimakkaasti, mutta Soros on sanonut, että hän ei vastaa teoistaan. On varma, että Soroksen sijoitustoiminnan muutos esimerkiksi juuri kannabisasiassa, on vaihtanut hänen sijoitussuuntaansa, mutta öljyperheen George W. Bush joka tukee voimallisesti Israelia ja turvaa alueen öljytoimintaa sekä aloitti sodan Irakia ja ylipäänsä muslimeja vastaan, on juutalaisille hyvinkin mieluinen.

Normaalioloissa juutalaiset menestyvät paremmin silloin, kun demokraatit ovat vallassa, näin on ollut aina. Onhan konservatiisilla puolueella ja erityisesti niiden hallitsemissa osavaltioissa juutalaisten toiminta viihdeteollisuudessa liian liberaalia ja toisaalta juutalaisten vanhaan testamenttiin sitouminen liian konservatiivista.

Soroksen sijoitustoiminta niin Euroopassa kuin erityisesti väli- ja etelä-Amerikassa vaihtelee tilanteiden mukaan. Joskus tuetaan totalitarismia ja joskus vähemmistöjä.
Soros tukee kannabiksen laillistamista, joka tarkoittaa sitä, että väli-Amerikan tukeminen tässä vaiheessa mahdollistaa erittäin toimivan liiketoiminnan voimakkaasti korruptiossa huumekartellien kanssa olevien valtioiden johtajien ja yritysten sekä pankkien kanssa. Jos ja kun kannabiksen laillistaminen altistaa nuoria huumeiden käyttöön, saa huumekartellit lisää markkina-aluetta, joka hyödynnetään sitten kartellien ja korruptoituneiden valtioiden päässä pääomien tuottoina, joka näkyy Soroksen sijoitusten tuottona ja hän voi tehdä hyväntekeväisyyttä tukemalla juutalaisille sopivia hankkeita, järjestelmiä,koulutuslaitoksia jne.

Soros saa joissain kyselyissä ja erityisesti juutalaisten asuttamassa New Yorkissa huomattavia kannatuslukuja. Kyseiset gallupit on teettänyt Soros ja ne on tehnyt juutalaiset mielipidemittausyritykset. Koska Yhdysvalloissa mielipidemittauksia tehdään valtavasti liiketoiminnan tueksi, liiketoimialalla juutalaisomaisteisia ja suuria galluptoimistoja löytyy.

Soros voisi hyväntekeväisyydellään, niin uskomattomalta kuin se vaikuttaakin, olla hakemassa jossain vaiheessa Nobel palkintoa. Nobelin kytkös juutalaisiin on tietysti selvä.
Toisaalta hakihan Stalin vuosina 1945 ja 1948 rauhanpalkintoa.

"Lopputiivistelmä:
Juutalaiset ovat aivan tavallisia ihmisiä. He eivät ole mikään yhtenäinen ryhmä, jonka kaikilla jäsenillä olisi samat mielipiteet ja päämäärät. Juutalaisten keskuudessa on monenlaisia yksilöitä, joista suurin osa on ihan tavallista, työteliästä keskiluokkaa. Suurin osa nykypäivän juutalaisista on maltillista, maallistunutta väkeä, joiden elämässä uskonnolla ei ole sen enempää sijaa kuin suomalaisen keskivertoluterilaisen elämässä. On juutalaisissa toki rikollisiakin - minkä kansan keskuudessa ei olisi? Jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan.[/quote]"

Tämän lopputiivistelmän "jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan" kuvaa hyvin juutalaisten suhdetta käsittömättömän vahvaan juutalaispääomaan. Side on vahva ja takaa turvallisemman elämän.

Tämän lopputiivistelmän "jokainen rikollinen on kuitenkin yksin vastuussa omista teoistaan" kuvaa hyvin juutalaisten suhdetta kommunismiin. Side on ollut vahva ja kun todettiin, ettei siitä olekaan paratiisiksi, takki on kääntynyt.
Kommunismi on juutalaisten teos, joka hävitti vielä vuonna 1979 päättyneessä Pol Potin hirmuhallinnossa 2 miljoonaa ihmistä.

Uskon, että juutalaisten valta ei tule kasvamaan tulevaisuudessa ja että juutlaisten suhdetta juutalaispääomaan tarkastellaan tarkemmin.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.