YLE Teema

 

ouza

Tee kirjoitti:
Hyvä sarja! Ville juontaa sarjan niin, että tuntee itsekin olevansa matkalla mukana. Huolella on suunniteltu matka, vaikka yllätyksiä tuntuukin tulevan mukavan usein. Tämä sopii Teemalle kuin nakutettu, paras kanava edellenkin.

Laittakaa Ville reissuuun uudemmankin kerran.

Juurikin näin. Kun näin hyvää ja korkeaa tasoa olevaa matkailuohjelmaa pystytään Ville Haapasalon & toteuttajatiimin toimesta, suomalaisin voimin ja osaamisella tekemään (nyt jo toista tuotantokautta tavallaan jopa), niin ei kun uutta putkeen. Katsojana oikein toivon jatkoa Villen seikkailuille.
Kun Venäjän halki 30 päivässä oli hyvä, tämä Silkkitie 30 päivässä on jo suorastaan erinomainen ja tosiaan tällaista kehtaisi lähettää mihin tahansa muuallekin maailmalle.
Parasta ohjelmassa on Villen ainutlaatuisen persoonan ja karisman, heittäytymisen ja "otteen", ohella sen todella viitseliäästi toteutettu taustoitus myös historiassa.
Ville ihmettelee, on kiinnostunut, huvittunutkin, mutta realisti, eikä kuitenkaan tuomitseva tai ivallinen.
Huomattavaa ja arvokasta on myös se, miten aivan poikkeuksellisesti verrattuna moniin muihin genren ohjelmiin Ville & tiimi ovat päässeet kautta Silkkitien maiden (jopa valvotuimmissakin oloissa) ja kohteiden esittelemisen lisäksi sisälle kulloisenkin maan ihmisten tavalliseen arkeen ja juhlaan ja heidän tasolleen, olemaan heidän kanssaan ja kuuntelemaan heitä. Tällaista oikeaa ja aitoa läsnäoloa näkee harvoin, jos kohta koskaan, missään. Katsoja tosiaan kokee olevansa Villen mukana ja matkassa - ja oikein odottaa, mitä tapahtuu seuraavaksi. :)

Kertakaikkiaan korkeatasoinen sarja, parasta mitä on nähty ja tällä planeetalla tehty. Kiitos ja jatkoa odotellessa.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.