YLE Teema

 

L.N.

Mainio leffa jonka uusintaa olen odottanut kuin kuuta nousevaksi, on kumma ettei ole koskaan julkaistu sen enempää DVD:nä kuin VHS:näkään vaikka oli hittipätkä.
Ja maukkaan sopanhan tekijät saivat aikaan alkaen pohjalla olevasta Sariolan Susikoski virittää ansan-kirjasta jota täydennettiin muutamilla sivujuonilla ja-henkilöillä, jutun kirjoitti Ismo Sajakorpi.
Siihen vielä päälle kiintoisa casting Åke Lindmanista alkaen aina Kate O´Maraan(mm.Hammerin kauhuleffat,sarjat Testamentti, Dynastia ja AbFab) ja Bruno Ojaan asti, unohtamatta Anne Pohtamoa ja JP Paloa.
Ja kirsikkana kakun päälle Rauno Lehtisen musa, eritoten hienot teemabiisit, mieleenpainuvimpana Katen laulama Strangers can turn to lovers.Positiivista on se että leffaan todella satsattiin, aina kuvauspaikkoja myöten Marokkoon asti, ei siis mitään viidenpennin jarovski-tuotosta nykypäivän tyyliin.
Teemalta hieno löytö, KIITOS!!!
Onko tarkoituksena jossakin vaiheessa esittää myös eka Susikoski-leffa eli Laukausten hinta, pääosassa Ismo Kallio?
Omituista etteivät Sariolan tekstit ole koskaan herätäneet sen kummemmin filmin tekijöiden kiinnostusta vaikka kirjat olivat bestsellereitä.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.