YLE Teema

 

Anonyymi

Olen täysin samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa. Ylen ohjelmatoteutus juontajineen ja koko kisakatsomoineen oli mauton ja asiaton, eikä tukenut millään tapaa pyrkimystä uudistaa mielikuvaa uudesta suomalaisesta muotoilusta tai vaatetusalasta yleensäkään.

Olen myös pöyristynyt Ylen tavasta tiedottaa ja uutisoida Näytös 2012:sta ensisijaisesti koulusta valmistuneiden alumnien näytöksenä. Tämä ei pidä paikkaansa, vaan Näytös 12 on Taideteollisesta korkeakoulusta valmistuvien kandien ja maisterien opinnäyte- sekä kurssityönäytös. On uskomatonta, kuinka opiskelijoiden panos näytöstä kohtaan sivuutettiin täysin, puhumattakaan siitä, että missään välissä ei edes mainittu, että opiskelijat ovat ideoineet, suunnitelleet sekä toteuttaneet näytöksen omien mallistojensa ja kurssitöidensä lomassa.

Mielestäni vähintä mitä Yle voi opiskelijoiden hyväksi tehdä, on palauttaa Näytös Areenaan uudestaan katseltavaksi. Nuoret suunnittelijat ansaitsevat saada työnsä esille ja nähtäväksi kaiken sen jälkeen, mitä he ovat Näytöksen eteen tehneet.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.