YLE Teema

 

Anonyymi

Anonyymi kirjoitti:

No pitäisikö Teemalta sitten tulla muka jotain pariskuntien kesäiltojen kertakäyttöviihdettä? Kaupalliset kanavat ovat moista moskaa varten.

Pasolinin Salo on muuten pahaa mainettaan kesympi elokuva. Väkivalta ja seksi jäävät yllättävän vähälle ja "Paskan kehän" ällöttävyyskin on mielestäni liioiteltua. Sinänsä Salo Pasolinin muun tuotannon ohella sopisi hyvin Teeman ohjelmistoon, sillä se on suorastaan nerokas modernin kulutusyhteiskunnan kritiikki.

En nyt sanonut, että Salo olisi huono elokuva. Kaiken nähneille ei tietysti mikään enää hätkähdytä. Tänään tulee esim Syntyneet tappajiksi taas kerran. Ihan hyvä sekin kuin Dancer in the Dark. Itse olen kyllästynyt kuinka ohjelmatarjonta raaistuu. Iltaisin tuntuu joka kanavalta tulevan väkivaltaa. En minä mene kauppaan haullikon kanssa. Kyllä se lopulta vaikuttaa ihmisen mieleen ja käyttäytymiseen kun loputtamasti tarjotaan tuota aseeseen tarttumista ongelman ratkaisuksi. Haulikko löytyy maalla joka talosta. Ja kyllä niiden kanssa heilutaan..

Pointti on siinä, että Antikristus sopii kaiken nähneelle leffahullulle. Mutta eihän tuollaista voi katsoa keskiverto perhe. Pelkkää naimista ja väkivaltaa. Taiteena voi kaupata mitä vain. Sen markkinoinnissa ei ole mitään rajoja tai sääntöjä. Minusta YLE:lle ei ole sopivaa lähettää tuollaista. Jos joku haluaa katsoa paskansyöntiä (Salo) ei se minua haittaa oli sitten taidetta tai ei. Mutta en halua, että YLE esittää sitä. Minusta olisi hienompaa tarjota jotain fiksumpaa käytösmallia. Kun ihminen oppii kuitenkin matkimalla. Puhumaan, kävelemään ja tappamaankin.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.