YLE Teema

 

Liisa

Ylen tarjonta on mielestäni monipuolista ja olen samaa mieltä siitä, että on hyvä haastaa ihmiset välillä ajattelemaan- oli aihe mikä tahansa. Elokuva on kuitenkin näytetty vasta alkaen klo 23, joten ainakin perheen nuorimmat sitä eivät näe ja aikuiset voivat jättää elokuvan katsomatta, jos se tuntuu liian rankalta.
Muilla kanavilla näytetään kaiken maailman rikossarjoja ja elokuvia, joissa on usein myös raakaa seksiä tai väkivaltaa ja nämä kanavat aloittavat ohjelmien esittämisen usein jo klo 21. Se on mielestäni liian aikaista, ajatellen että sitä voivat vahingossa lapsetkin päästä katsomaan... Siitä pitäisi ennemmin valittaa-ei laajasta ja monipuolisesta ohjelmatarjonnasta, josta löytyy jokaiselle jotakin katsottavaa ja noudatetaan ohjelman sisällön perusteella tehtävää ikärajoitusta, sekä ohjelman aloittamisajankohtaa.
Plussana vielä se, ettei tarvitse katsoa tyhjänpäiväisiä mainoksia!
Ja kun meitä ihmisiä kuitenkin on moneen lähtöön ja jokaisella on erilaiset mieltymykset, ei mielestäni voida rajoittaa ohjelmatarjontaa vain "helppoihin" ohjelmiin ja rajata rankempaa materiaalia pois.
Herkemmät voivat painaa sitä nappulaa kaukosäätimestä mikä vaihtaa kanavaa, tai sammuttaa telkkarin.
En minäkään katso esim. Salkkareita,Sinkkuelämää, tai Kauniita ja Rohkeita, koska en ensinnäkään pidä ohjelmista henkilökohtaisesti ja toisekseen, koska ohjelmilla ei ole minulle mitään annettavaa.
En silti valita ja vaadi että kyseiset ohjelmat pitäisi jättää näyttämättä, koska tiedän että joku toinen niitä taas katsoo.
Kiitos Ylelle siitä, etten ostanut televisiota tyhjän pantiksi!

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.