YLE Teema

 

Anonyymi

PAKOLAIS LEIRI SARJA YLELLE kirjoitti:
Journeyman.tv:tä Ylelle! kirjoitti:

Jos sitä Israelia on pakko pokata niin laittakaa nyt ihmeessä rehellisyyden nimissä yhtaikaa vastaavat arabi- ja islamsulkeiset. Seuraavaksi Areenaan 24h Mekkaa, Medinaa, Kairoa, Ammania ja Beirutia. SE olisi kiinnostavaa!

Juuri näin! Minäkin vaadin ehdotonta tasapuolisuutaa.
miksi ylellä on joskus vain MIES lukemassa uutisia ja joskus NAINEN, mutta ei koskaan lesboa tai lasta?
Haluan tasapuolisuutta ja samanaikaista tasapuolisuutta ja myös monikulttuurisuus mutta ei sionismi.
Jos näytetään israelilaissarjaa, tulisi samanaikaisesti näyttää myös samalla kanavalla (!RUUTU JAETTAVA!) myös arabian kielinen TV-SARJA!.

Olen samaa mieltä kuin edellinen kommentoijakin, että jotakin youtubesarjaa. YOU TUBE ylelle heti, jotta tv-ohjelman voi valita itsenäisesti ja jotta tasapuolisesti tulee kaikkien näemykset ruuduntäydeltä näkyviin minun google laseihin (säästyisi vielä verorahoja), toiseen silmään mekka ja toiseen se medina ja myös venäjänkieliset radio-ohjelmat on säilytettävä, vapun kunniaksi myös kommunistisen puolueen vanhoja lähetyksiä tulisi TASAPUOLISUUDEN nimissä esittää, jotta YLE:n tulee uudistua, jotta kehitys kehittyy ja boikotoin israelia.
tämä sarja ei ole uskottava se on propagandaa ja esittää libanonilaiset kidnappaajina ja juutalaiset pelkureina ja verenhimoisina. olen itse nähnyt millaisia kuulustelulaitokset ovat (YAHOOKUVA HAKU) siellä on enemmän kuin yksi vakituinen työn tekijä. Näin epä realistisia sarjoja ei tule enää ostaa vero rahoilla.

Myös siksi sarja on epä uskottava että nykyään ei yhtään israelilaista ole vankina. Vaikka vielä sarjaa tehtäessä olisi ollut (MIKÄ ON propagandaa) ei se oikeuta esittämään tällaista sarjaa kun muutakin voitaisiin näyttää. parhaaseen katseluaikaan.

Kyllä israiliassotilaita on ollut vankina (Gilad Shalid)en tiedä kirjoitinko nimen oikein. Israelista saa ja pitääkin näyttää juuri ohjelmia ja sarjoja juutalaisista. Israel on juutalaisten valtio. Juutalaiset eivät ole pelokkaita, mutta jos joutuu vangiksi arabeille. Mitä voi ilman aseita? Sieltä päin on tullut erittäin huono sarja esim. Luvattu maa, joka oli pääasiassa arabimyönteinen.

Vastaa


Yllä olevien sanojen tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus. Pahoittelemme lisävaivaa.